Po kur....y dlouhé,,zimě"(nejel jsem od 22.ledna)jsem to potahal po okolí.
Voznice,Kytín,Mníšek,Řevnice,Karlickým údolím na Ameriku,Dobřichovice a domů.Celkem asi 80km,krásné počasí,teplo,trochu foukal větřík.Všude strašně vody(hlavně v terénu)
Tady kousek za Kytínem: ''
Trocha off-roudu kousek nad Řevnicema: '' ''Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
Sakra lidi kde to žijete že tam máte tak málo sněhu.Já dneska vytáhl kačenu na krátkou po polích a dvakrát zapadl do závěje až po motor.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
[quote]Alfikov napsal:
Po kur....y dlouhé,,zimě"(nejel jsem od 22.ledna)jsem to potahal po okolí.
Voznice,Kytín,Mníšek,Řevnice,Karlickým údolím na Ameriku,Dobřichovice a domů.
Ahoj kámo,
dnes jsem měl taky sto chutí .....ale rodinka mě urvala na pouhou procházku........
Každopádně bych tě někdy rád potkal...jestli se neznáme...Bydlím na Řitce....a tudle komínovku jezdím často...ozvi se někdy...můžem se projet
OFF-TOPIC-nazdárek Plukovník,
vyjížďku můžem dát.Já měl včera povoleno,dopoledne jsem kácel stromy tak byla odpoledne odměna.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
To Roman 700 - krásná projížďka. Co máš za kameru?
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
jedna okolokomínovka ze dneška. Jenom aby se nemyslelo,
že Liberecká sekce jenom chlastá http://matixf.raj...2_vyjizdka
Potkal jsem po cestě dokonce i spřízněnou duši,
Radima a jeho R1150GS.....
Mati přiložený následující obrázek:
Tak jsem si myslel že bych dnes vyjel ale nic z toho nebude protože je u nás zima jak v ruským filmu +4zataženo a fouká tak se budu muset válet na gauči a sbírat energii (kila)
Neper se,život ti dá do držky sám.
prezi napsal:
...u nás se odpoledne vyčasilo, takže jsem okolo půl čtvrté vyjel a dvě hodinky si prima zajezdil
...cesta z Veselí na Dobešov stále neprůjezdná (cca 500m), ale po poli to šlo
''
U nás celý den zataženo,vítr a zima ale příští víkend si to vynahradím vypadá to že už bude pěkně tak musím Tigera pořádně vyvenčit.Jinak samolepka už nalepená na plexi a moc ji to tam sluší
Neper se,život ti dá do držky sám.
Foto z dnešní okolokomínovky.Potřeboval jsem si po náročném dni trošičku vyčistit hlavu a vyrazil vyřádit se do špíny.
V lese bylo fajn,ale klouzalo to pekelně.Polní cesty OK,jen občas člověk narazil na haldy sněhu,které i při nejlepší snaze projet nešly.Takže z hrušky dol,pokorně zpět a jinudy.
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
To Resco:
A proč jí neznám?Tohodle Domika jsem občas zahlídnul na Dobříši a měl jsem za to že je to chlap.A vona ženská.
Jako majitelka Domika by se měla zůčastnit 5.srazu majitelů Honda NX650. Odkaz zde:
http://nx650.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=1523
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí