...přiznávám, mám slabost pro holky na motorkách
...navíc, když sedlají vlastní CENDURO - je to paráda!
...no a pokud se s tou obludou vydají mimo cestu, můj obdiv nezná hranic!
Zaškrtííííím fotografa
Strašnááááá fotka! Nejen, že jste Hajnýho a Lukáše ožrali tak, že jsme druhý den ujeli 4km a museli jsme to zabalit, neboť se neustále dohadovali, kterou z těch tří cest zvolit, když ve skutečnosti tam byla cesta pouze jedna , ale ještě mi uděláš takovou fotku! Máš u mně velký černý puntík
Když už mně fotit, tak zásadně takhle
''
A proč nejsem Cenduro? Moje motorka má přímo v názvu Adventure....
Upravil Klasika dne 23-05-2010 17:02
Kde je vůle, je i cesta!
to Klasika: jo jo, někteří fotografové jsou hrozní
...ALE na té fotce nic strašného není ...myslím ži vám to sluší (tobě i Grayce) ...jen máte strááášně špinavou SPZ-tku
...černý puntík si uděluji sám za to, že jsem někde ztratil všechny fotky z tebou zmiňovaného kulturního večera v penzionu "U Leva" ...za což mne ale kluci spíše pochválí, protože účinky Valašské ohnivé vody byly pro některé jedince opravdu zdrcující
...závěrem konstatuji, že tebou vložený obrázek je opravdu hezký ...foto "fanda KTM v růžové přilbě na pozadí krásných panorááámat" na webu CENDURO nesmí chybět
...jsem rád, že jsi tady s námi i když jsi víc Adventure než Cenduro
Tak to teda potěš koště, jestli na té fotce není nic špatného. V tom případě přestávám sundávat přilbu a živím se jen tekutou stravou sosanou přes brčko
Nojo, já vím. Doby, kdy jsem docela cestovala, jsou pryč.
''
Teď sice v jistém slova smyslu cestuji také, ale vzdálenosti se zkrátily a cesty se zhoršily .
Já mám z inkriminovaného setkání s vámi pouze tohle foto, lépe řečeno z poledne poté. Myslím, že hovoří za vše
''
Upravil Klasika dne 23-05-2010 17:19
Kde je vůle, je i cesta!