tyfoza napsal:
fungl nový výfuk - vydržel 55 dní (a to jsem moc nejezdil) - jestli bylo potřeba měnit vatu dřív - třeba po 3tis. km - tak to k tomu výfuku měli napsat - to bych měnil vatu 10× za sezónu, což by bylo na palici a někdy i 2× někde na cestách mimo republiku - a asi bych si ho ani nepořídil.
byl k tomu montážní návod a takový ofocený homologační papír - na výfuku chybí EU cedulka - ale to dovozce dodá na vyžádání, pošle prodejci nýtovací homologační cedulku
dnes jim to vrátím - reklamace - ale jestli to znamená, že dostanu nový výfuk, vydrží měsíc a pak další reklamace a peníze mně vrátí až poté, co po čtvrté budu reklamovat stejnou závadu... tak to raději ať vrátí peníze hned a ušetří obě strany.
kupoval jsem to v kamenném obchodě, tak ať se prodejce snaží
Tohle nevypadá na vadný kus...
Kde jsi to kupoval? Já když kupoval výfuky na katanu,tak jsem taky obdržel ten okopírovaný hadr s homologací,jen jsem požadoval,aby ta homologace byla vyražena i na výfuku,žádný nýtovaný štítek.Jediný Marving mé požadavky splňoval.
www.motodilyhavirov.cz
tyfoza napsal:
fungl nový výfuk - vydržel 55 dní (a to jsem moc nejezdil) - jestli bylo potřeba měnit vatu dřív - třeba po 3tis. km - tak to k tomu výfuku měli napsat - to bych měnil vatu 10× za sezónu, což by bylo na palici a někdy i 2× někde na cestách mimo republiku - a asi bych si ho ani nepořídil.
byl k tomu montážní návod a takový ofocený homologační papír - na výfuku chybí EU cedulka - ale to dovozce dodá na vyžádání, pošle prodejci nýtovací homologační cedulku
dnes jim to vrátím - reklamace - ale jestli to znamená, že dostanu nový výfuk, vydrží měsíc a pak další reklamace a peníze mně vrátí až poté, co po čtvrté budu reklamovat stejnou závadu... tak to raději ať vrátí peníze hned a ušetří obě strany.
kupoval jsem to v kamenném obchodě, tak ať se prodejce snaží
Tohle nevypadá na vadný kus...
Kde jsi to kupoval? Já když kupoval výfuky na katanu,tak jsem taky obdržel ten okopírovaný hadr s homologací,jen jsem požadoval,aby ta homologace byla vyražena i na výfuku,žádný nýtovaný štítek.Jediný Marving mé požadavky splňoval.
www.motodilyhavirov.cz
Prodejce poslal výfuk dovozci, ten reklamoval u výrobce. Výrobce reklamaci uznal, karbonový výfuk již nedodávají a nedodají vůbec. Dovozce nabídl možnost, že buď jiný výfuk IXIL (nerez nebo titan) a nebo vrátit peníze. Tak jsem vybral vrátit peníze. Vrátí celou částku. Řešilo se to dnes.
Protože jedinou mou motivací pro jiný výfuk byla úspora váhy, už to nebudu řešit a nechám originál. Dost mě zklamala hlučnost toho IXILu už hned když byl ještě fungl nový - ale je možné, že v tom něco chybělo, třeba vata. Ale nehodlám riskovat a nechám durově předoucí a docela tichý původní výfuk.
Alespoň jednou úspěch - myslím, že kdybych to nekupoval v kamenném krámě, ale někde na nejlevnějším eshopu, tak bych asi tak snadno neuspěl.
Upravil tyfoza dne 15-07-2015 23:45
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
Nakupuju a servisuju v Moto Trávníček http://www.mototr...
Vždy umí překvapit, netlačí na cenu a vždy umí poradit a třeba i najít kompromis.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
Tyfe tak ono je to spíš o přístupu jedince.Já když kupoval výfuky,tak jeden nejmenovaný e-shop mi po objednávce navýšil cenu o cca 1800,-nešlo ani tak o cenu jak o mé požadavky,když renovuji počítám s tím,že to něco bude stát.Nasliboval hory,doly a po měsíci a půl mi nebyl schopen nic zdělit.Musel jsem volat a dotazovat se jak to vypadá a to mně sralo nejvíc.Nakonec jsem objednávku zrušil,protože mi bylo řečeno,že se už výfuky nevyrábějí a objednal sem na vemoto.Tam mi pán sám volal a informoval dokonce,že zboží už z Itošky je odesláno.Zarážející na tom je,že zdroj je stejný,jen přístup velice odlišný.Pro jednoho se nevyrábí,druhý dodá do 14 dnů
www.motodilyhavirov.cz
Cidas napsal:
motoblb: Podobné zkušenosti mám s eshopem motoPS... Kamarád to samé... Já kupoval MIVV, on Remuse. Problém na problém.
Já je nechtěl jmenovat,ale když jsi to nakous,ano přesně odtamať ta zkušenost pochází... někdy mi přišlo,že je vlastně obtěžuji...
www.motodilyhavirov.cz
To bych musel potrápit i kámoše.On se snaží,ne asi tak jak by měl,nebo jak by si představoval,ale snaží.....Někdy se ta chyba stane,
jsme jen lidi,ale pokud je těch chyb více a opakovaně bylo by lepší se na tu činnost vysrat a věnovat se něčemu jinému..... www.motodilyhavirov.cz