typ na nakup
|
jencekgs |
Přidané 13-04-2012 18:56
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
co vi na to??????? Kdo ze stromkařů se chytne???
http://www.motork...72401.html
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
qwert |
typ na nakup
Přidané 13-04-2012 19:29
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Spíš z Versysářů né? |
|
|
|
jencekgs |
typ na nakup
Přidané 13-04-2012 21:38
|
Člen
|
No Ivan ho prý nechce říkal že se na tom vezl a prý je to plečka
|
|
|
ivan66 |
typ na nakup
Přidané 13-04-2012 22:49
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Nech brouka žít.... |
|
|
|
qwert |
typ na nakup
Přidané 13-04-2012 23:02
|
Člen
|
A já se na tebe tak těšil Ivane.. |
|
|
|
czunik |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 08:55
|
Člen
Založený: 15.05.10
|
no hezká motka na cesty kolem komína
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
Tarabys |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 11:53
|
Člen
Příspěvek: 385
Založený: 29.05.10
|
Kdybych si chtěl pohoršit tak do toho jdu...
----------------------------------
"to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs... |
|
|
|
qwert |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 11:56
|
Člen
|
Samý odborník a znalec.. |
|
|
|
motoblb |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 12:08
|
Člen
Příspěvek: 1277
|
Konečně jedna z mála motorek co se dá řadit mezi endura ne ty radoby napodobeniny s loukoťovými koly
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 12:37
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
"Problém" LC8 je ,že stejně jako třeba velkému GS jí člověk musí přijít na chuť.Jezdí se na ní krapet jinak,jinak se projevuje,motor není stabilák který táhne od 500 otáček,ale spíš vzteklý pes,který dá řidiči v 5000 otáčkách takový kopanec,že začínají povolovat svěrače,na přidání plynu reaguje okamžitě a razantně,ale co je hlavní,má podvozek který posunuje jízdu po nezpevněném povrchu někam úplně jinam.Koho nic z toho nechytne za srdce,nikdy téhle motorce nepřijde na chuť.Není to rozhodně stroj pro usedlé páprdy,kterým rozhodí biorytmy trochu razantnější jízda po jakémkoliv povrchu.To opravdu ne.
Moje první setkání s LC8 bylo taky o rozpacích,protože po GS to byl opravdu jiný svět,ale nějaký čerchmant v mojí dušičce mě dokopal k nákupu a už první větší svezení cestou z Říčan po D1 napovědělo,že tohle bude fakt zábava.
Se vší vážností říkám,že tohle není motorka pro lidi,kteří si nejsou na motorce jistí.Takovým dovede krutě nakopat zakončení zad.
...ale co mě vždycky spolehlivě rozesměje,jsou hlášky typu: Nikdy jsem na ní nejel,ale je to horší motorka než ta moje...
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
jencekgs |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:04
|
Člen
|
Nikdy jsem na tom nejel a už se jí bojím, podle toho jak jsi popsal a to ve vší vážnosti.
Jsem jeden z těch co má slabé svěrače Dal jsem to sem protože vím že jí Ivan Brát nebude (bohužel) a příjde mi to jako super možnost pro někoho kdo má stromka chtěl trochu více orat. Myslím že nynější majitel nenašel zálibu v tom sportovní pojetí tohoto stroje. Přesně jak píše Pavel.
Někdo holky někdo vdolky
|
|
|
czunik |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:31
|
Člen
|
qwert napsal:
Samý odborník a znalec..
ale dyť ty víš bez toho to nejde
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
czunik |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:32
|
Člen
|
pavelgs napsal:
"Problém" LC8 je ,že stejně jako třeba velkému GS jí člověk musí přijít na chuť.Jezdí se na ní krapet jinak,jinak se projevuje,motor není stabilák který táhne od 500 otáček,ale spíš vzteklý pes,který dá řidiči v 5000 otáčkách takový kopanec,že začínají povolovat svěrače,na přidání plynu reaguje okamžitě a razantně,ale co je hlavní,má podvozek který posunuje jízdu po nezpevněném povrchu někam úplně jinam.Koho nic z toho nechytne za srdce,nikdy téhle motorce nepřijde na chuť.Není to rozhodně stroj pro usedlé páprdy,kterým rozhodí biorytmy trochu razantnější jízda po jakémkoliv povrchu.To opravdu ne.
Moje první setkání s LC8 bylo taky o rozpacích,protože po GS to byl opravdu jiný svět,ale nějaký čerchmant v mojí dušičce mě dokopal k nákupu a už první větší svezení cestou z Říčan po D1 napovědělo,že tohle bude fakt zábava.
já se nebojím..jen jsem narostl jinak než do výšky...a neber co píšu vážnš....
Se vší vážností říkám,že tohle není motorka pro lidi,kteří si nejsou na motorce jistí.Takovým dovede krutě nakopat zakončení zad.
...ale co mě vždycky spolehlivě rozesměje,jsou hlášky typu: Nikdy jsem na ní nejel,ale je to horší motorka než ta moje...
|
|
|
czunik |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:33
|
Člen
|
motoblb napsal:
Konečně jedna z mála motorek co se dá řadit mezi endura ne ty radoby napodobeniny s loukoťovými koly
říka ten kdo ji doma oprašuje
|
|
|
xx4 |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:40
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Nikdy jsem na tom nejel a už se jí bojím, podle toho jak jsi popsal a to ve vší vážnosti.
Jsem jeden z těch co má slabé svěrače Dal jsem to sem protože vím že jí Ivan Brát nebude (bohužel) a příjde mi to jako super možnost pro někoho kdo má stromka chtěl trochu více orat. Myslím že nynější majitel nenašel zálibu v tom sportovní pojetí tohoto stroje. Přesně jak píše Pavel.
Někdo holky někdo vdolky
Popsal jsem to docela dramaticky,ale po úpravě v podobě výměny komcovek výfuku a změny převodu do pomala se dá i v klidu prdlat krajinou a kochat se do bezvědomí.ALE.Když je potřeba,stačí otočit heftem a začnou se dít věci....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
motoblb |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:42
|
Člen
Příspěvek: 1277
|
czunik napsal:
motoblb napsal:
říka ten kdo ji doma oprašuje Někdo vyjede jednou ročně s porcí přes 5000km a bere to jako prostředek na odreagování a dovolené,druhý ty kilometry honí na kafe k Hance do BravanticNa týhle pojížděčky kolem komína máme skutříka
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 13:44
|
Člen
|
Jen dělám osvětu.Vážně.
|
|
|
xx2 |
typ na nakup
Přidané 14-04-2012 20:26
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
pavelgs napsal:
A nebo ptal jsem se svého mechanika???
A to je to samý o Caponordu
Spíš pro usedlejší co se týče pohodlí ale umí taky zajímavý věci
Možná,že by chlapci od BMW koukali
Upravil xx2 dne 14-04-2012 20:31 |
|
|
|
Martin Bong |
typ na nakup
Přidané 15-04-2012 14:25
|
Člen
Příspěvek: 37
Založený: 08.01.12
|
Tyhle motorky jsou pověstné svou nenažraností.Při ceně 40/litr bych chtěl vidět blázna,co to vymění za stromka. |
|
|
|
qwert |
typ na nakup
Přidané 15-04-2012 14:26
|
Člen
|
Další odborník.. |