| Oblečení rockway adventure pro I | 
| Flash | Přidané 11-08-2010 11:22 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 782
 Založený: 02.08.10

| Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s oblečením rockway adventure pro I (www.outlet4you.eu...motorku-2/ , popřípadě rockway adventure. 
 Hlavně mě zajímá jak je to s nepromokavostí, udává se že 100%, ale když je fakt slejvák jestli to vydrží nebo ne. A taky pohodlí samozřejmě, předem děkuji za odpovědi.
 If you see the flash, it's already too late
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 11:42 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1102
 Založený: 02.05.10

| Taky by mě zajímalo, mají fajn ceny. A druhá věc: dají se vyzkoušet někde na moravě nebo jen v Liberci ? „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| slerin | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 18:27 | 
| Člen 
 Příspěvek: 247
 Založený: 06.07.10

| Napiš Pardálovi je to od něj on ti všechno řekne.Co já jsem koukal tady u nás vtom pár lidí jezdí.   Moto Šlerin  Liberec
 | 
|  |  | 
|  | 
| bystricke | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 22:09 | 
| Člen 
 Příspěvek: 638

| aji ja sem to študoval,bo mě nějak neba se při deštíčku oblíkat do prcgumy | 
|  |  | 
|  | 
| Pardal | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 22:40 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1138
 Založený: 04.06.10

| No jo pánové, to mate tak: vždy je něco za něco. Když je to nepromokavé, tak je to vždy na úkor prodyšnosti, když  to ma dýchat a nepotit se v tom ve vedru, nemuže tam byt membrana....  Ale jinak je Adventure Pro vyzkoušené a neteče do něj :-).  Ale nepromokavost je jen jedna z vlastností \ nároků co by jsi mel mít na oblečení, cestovaní na moto - to je vášeň
 | 
|  |  | 
|  | 
| bystricke | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 22:48 | 
| Člen 

| nic mi nevadí tolik jako voda v botách,v gatích ,v žaludku jsem dlouhej,mám problém s délkou gatí,když jsou dlouhé jsou i široké,když mi sou akorát sou krátké
  máš gatě akorát s prodlouženou délkou  | 
|  |  | 
|  | 
| Flash | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 22:49 | 
|  
 Člen

| Pardal napsal:No jo pánové, to mate tak: vždy je něco za něco. Když je to nepromokavé, tak je to vždy na úkor prodyšnosti, když  to ma dýchat a nepotit se v tom ve vedru, nemuže tam byt membrana....  Ale jinak je Adventure Pro vyzkoušené a neteče do něj :-).  Ale nepromokavost je jen jedna z vlastností \ nároků co by jsi mel mít na oblečení,

tak jak to teda je u toho adventure pro :-)

prší, neprší, dýchá nedýchá :-D
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 11-08-2010 23:38 | 
|  
 Člen

| A možnost vyzkoušet si jinde než v Liberci je ? Taky mám dost nestandardní rozměry   „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| vlk | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 09:48 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 643
 Založený: 01.07.10

| Zdar, na SK predavm tuto znacku tak,
 Dufam ze nic nepokazim ked napisem:

- oblecenie k videni a odskusaniu su aj v Myjave, moravaci mate to blizsie a potom si mozte objednat z CZ od Pardala
 - tiez som dlhy (194cm) a tenky
  nohavice enduro XXXL su mi O.K. - pre dlhych a tenkych sa nohavice stahuju na pase + su tam vsite pruzne casti ktore zas povolia pri silnejsich postavach
 Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára
 www.rallykopanice.sk
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Flash | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 09:51 | 
|  
 Člen

| Barney napsal:
A možnost vyzkoušet si jinde než v Liberci je ? Taky mám dost nestandardní rozměry    
 to samé, ale jestli to prodává pardál tak jsem s ním zřejmě mluvil minulý týden po telefonu v den odjezdu na dovolenou že si po středě zavoláme a domluvíme se, asi bych to koupil, byl jsi to Ty?

jen tak pro zajímavost ;-)
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| vlk | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 10:50 | 
|  
 Člen

| Flash napsal:
Barney napsal:
A možnost vyzkoušet si jinde než v Liberci je ? Taky mám dost nestandardní rozměry    
to samé, ale jestli to prodává pardál tak jsem s ním zřejmě mluvil minulý týden po telefonu v den odjezdu na dovolenou že si po středě zavoláme a domluvíme se, asi bych to koupil, byl jsi to Ty?

otazka patri mne?
 Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára
 www.rallykopanice.sk
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 11:03 | 
|  
 Člen

| Já s nikým nemluvil   „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| vlk | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 11:09 | 
|  
 Člen

| ani ja  preto sa pytam   Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára
 www.rallykopanice.sk
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Pardal | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 19:05 | 
|  
 Člen

| Flash napsal:
Barney napsal:

Jo, jo s nekým jsem mluvil a na dovolené jsem byl a ted jsme zpet. :-)
 Jinak ono prave s temi netradicnimi velikostmi je to problem. Chce to vyzkouset, ted ja se zacina blizit konec sezony, tak uz se i stava ze nektere  velikosti uz jsou vyprodany a budou nahrazeny zase az s novou kolekci na 2011 a tak nevahejte dokud neco je :-)
 cestovaní na moto - to je vášeň
 | 
|  |  | 
|  | 
| bystricke | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 23:23 | 
| Člen 

| jak nemáme váhat,gdyž si furt na dovolené a ještě jedna votázka,do liberce se dostanu na motorce nebo lodičkou
 | 
|  |  | 
|  | 
| Pardal | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 12-08-2010 23:41 | 
|  
 Člen

| ted radeji na lodicce a ale i ten tvuj parnik by to zvladl :-) cestovaní na moto - to je vášeň
 | 
|  |  | 
|  | 
| Flash | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 14-08-2010 13:03 | 
|  
 Člen

| tak už musím něco koupit.. včera jsem zmoknul jako slepcie, hotová průtrž.. padaly skoro aj kroupy jezdím v MXhelmě, takže nos a huba se pěkně vymáchaly, nepromok mám jen na bundu takže vršek v suchu akorát teda do těch MX kalhot pěkně teče :-D
 jsem si připadal jako někdě na záchytce kde mi opla****í moje citlivá místa hadicí :-D
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Pardal | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 15-08-2010 20:53 | 
|  
 Člen

| jen tak pro zajimavost v sobotu jsme jeli na Moravu a vyrazeli z LBC v tom supr chca.ci a hadry v pohode naprosto suché ( teda uvnitř) a jeli s nami i hadry daleko renovovanejsích značek a ty mely mokro.....   cestovaní na moto - to je vášeň
 | 
|  |  | 
|  | 
| Barney | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 23-10-2010 16:33 | 
|  
 Člen

| Mám takovou otázečku. Dneska jsem poprvé vyzkoušel kalhoty - Rockway Adventure Pro a jezdil jsem po sedačce... Je tohle klouzání normální ? Asi ne co... Jak to vyřešit ? Dík   „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| ivan66 | Oblečení rockway adventure pro I Přidané 23-10-2010 16:48 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1415
 Založený: 12.06.10

| Barney napsal:
Mám takovou otázečku. Dneska jsem poprvé vyzkoušel kalhoty - Rockway Adventure Pro a jezdil jsem po sedačce... Je tohle klouzání normální ? Asi ne co... Jak to vyřešit ? Dík   
 Jezdit ve stupačkách
  | 
|  | 
 |