PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
|
prezi |
Přidané 05-09-2010 17:15
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
Zdravím všechny členy a příznivce stránek CENDURO.
Strávil jsem na "Pravidlech" celý tento víkend. Prošel jsem X webů a jejich pravidel. Nebylo mou snahou vymyslet něco nového. Dost jsem opisoval či se nechal jinými weby inspirovat a upravil text do podoby, se kterou jsem schopen se ztotožnit.
„Pravidla“ nejsou všemohoucí a negarantují úroveň stránek, nebo lépe - úroveň diskuzí. Příklad mnoha webů je toho důkazem. Na druhou stranu uznávám, bude lepší, když tu psaná "Pravidla" budou.
Mým cílem je, aby CENDURO bylo pohodové - odpočinkové místo, kde bude převažovat přátelská atmosféra, vzájemná solidarita a snaha pomoci. Nemělo by jít o klub „Modrá ústřice“, kde na sebe budou všichni jenom hodní až něžní, ale také nepůjde o prostor k dokazování si vlastní geniality, duchaplnosti a třeskutého vtipu na úkor druhých. Už vůbec by zde neměl být prostor pro hrubosti, napadání a fauly všeho druhu.
Prostě si myslím, že stresu, napětí a negativního adrenalinu si užijeme dost v běžném žití, tak není důvod přenášet toto i na své volnočasové aktivity, na své hobby.
Mou snahou je, aby „Pravidla“ vyjadřovala mínění většiny členů a příznivců stránek a chránila všechny zúčastněné.
Nejvíc mne brzdilo rozhodnutí jak „Pravidla“ pojmout? Jednou větou to nejde? V heslech? Rozsáhle a s podrobným vysvětlením?
No, co mám - to dám. Dnes zde vkládám základní nástřel “Pravidel“. Těším se na vaše reakce zde ve vláknu (prosím, v odpovědích necitujte celý můj příspěvek), nebo kdo chcete, pište osobní zprávy.
Na „výkřiky do tmy“ reagovat nebudu a ze zásadních principů „neslevím“, ale dílčí úpravy jsou možné. Všechny konstruktivní připomínky a komentáře zvážím a případně do „Pravidel“ zohledním.
Děkuji
----------------------------------------------------------------------------------
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO: http://www.cendur...p?cat_id=3
----------------------------------------------------------------------------------
Upravil prezi dne 24-01-2011 00:34 |
|
|
|
Barney |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 17:34
|
Člen
Příspěvek: 1102
Založený: 02.05.10
|
Něco pro vášnivé čtenáře. Jen bych lidem k B:3 poradil, pokud máte s "česťynou problemi" - snad každý internetový prohlížeč má alespoň jednoduchou kontrolu překlepů a pravopisu. Používejte ho, usnadníte ostatním čtení.
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
DR 350 S |
|
|
|
motoblb |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 17:41
|
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
Barney napsal:
Něco pro vášnivé čtenáře. Jen bych lidem k B:3 poradil, pokud máte s "česťynou problemi" - snad každý internetový prohlížeč má alespoň jednoduchou kontrolu překlepů a pravopisu. Používejte ho, usnadníte ostatním čtení. Myslím že zrovna B3 není to pravé ořechové.Znám lidi co jsou ..........a v životě maj mnohem větší úspěchy než mnozí šprtové s diplomy na sz,iy to určitě nestojí |
|
|
|
motoblb |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 17:44
|
Člen
|
motoblb napsal:
Barney napsal:
Něco pro vášnivé čtenáře. Jen bych lidem k B:3 poradil, pokud máte s "česťynou problemi" - snad každý internetový prohlížeč má alespoň jednoduchou kontrolu překlepů a pravopisu. Používejte ho, usnadníte ostatním čtení. Myslím že zrovna B3 není to pravé ořechové.Znám lidi co jsou ..........a v životě maj mnohem větší úspěchy než mnozí šprtové s diplomy.Na sz,iy to určitě nestojí |
|
|
|
prezi |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 18:54
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
motoblb napsal:
Barney napsal:
Něco pro vášnivé čtenáře. Jen bych lidem k B:3 poradil, pokud máte s "česťynou problemi" - snad každý internetový prohlížeč má alespoň jednoduchou kontrolu překlepů a pravopisu. Používejte ho, usnadníte ostatním čtení. Myslím že zrovna B3 není to pravé ořechové.Znám lidi co jsou ..........a v životě maj mnohem větší úspěchy než mnozí šprtové s diplomy na sz,iy to určitě nestojí
...děkuji za první reakce chlapi
...souhlasím s radou Barneyho i s konstatováním motoblba ...na pravopisu web nestojí ...celý odstavec B je doporučení
...stěžejní jsou jednotlivé body odstavců A a C ...zde mne váš názor zajímá podstatně více ...jak to vidíte? |
|
|
|
motoblb |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 19:03
|
Člen
|
Prezi po 4 pivech a 3 čajích s rumem to vidím rozmazaně,ale souhlasím s tebouDřív nebo později se najde někdo kdo to poruší důležité je,že ty pravidla sou na světě |
|
|
|
petr_t |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 19:04
|
Člen
Příspěvek: 691
|
. „Šetřete“ se smailíky. asi se rychle opotřebovávají |
|
|
|
xx4 |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 19:47
|
Člen
Příspěvek: 1660
|
Já myslím že je to tak akorát,aby se z toho tady nestal chlív. |
|
|
|
magoss |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 19:51
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
všechno má mít svá pravidla.a je jen na lidech zda se jich budou držet či ne... je pravda že když je debata o ...... tak to nestojí za nic a nebo hádky a tak to si lidi můžou vyřešit jinde... gramatika je věc sama o sobě.jsou prostě lidi kterým to dělá potíže aj já nejsme svatý. |
|
|
|
Radus-h |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 20:19
|
Člen
Příspěvek: 38
Založený: 30.08.10
|
Souhlasím s magoss , důležité je, že ty pravidla jsou dané, teď už záleží na každém z nás jak se k tomu postavíme ...
Upravil Radus-h dne 05-09-2010 20:21 |
|
|
|
refi |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 21:05
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
no teda, dal sis s tím asi pořádnou práci, ale máš to konečně za sebou
takže první dotaz jak už sis všiml, mám v podpisu fantastický úžasný originální a jedinečný reklamní slogan na bystřovy kufry. porušuju tím pravidla, když tady má on sám reklamu a má ji placenou?
a druhý dotaz: proč šetřit smajlíky? ale tuto otázku ber klidně jako výkřik do tmy
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
3X |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 21:36
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
A. je bez debat jasné
B. mi přijde nesmyslné
C. - zajímalo by mě, jak dalece vidí provozovatel stránek do našeho soukromí na webu? Konkrétně mám na mysli PM. O tom, že ví, jak kdo hlasuje v anketách už vím. Pokud je ještě něco dalšího, prosím o vysvětlení |
|
|
|
Barney |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 21:58
|
Člen
|
B tak úplně zbytečné není. Co se ti na něm nezdá?
Jako majitel stránek má prezi přístup ke všemu, co tudy projde (včetně PM).
DR 350 S |
|
|
|
refi |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:01
|
Člen
|
no počkej, to myslíš vážně, že vidí do pm???????
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
Kokrik |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:03
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
co to je PM?Jsem nechytrá. |
|
|
|
refi |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:04
|
Člen
|
PM= soukromá zpráva. to by pak ale název soukromá neseděl
|
|
|
Kokrik |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:04
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
refi napsal:
PM= soukromá zpráva. to by pak ale název soukromá neseděl
Aha,dík |
|
|
|
Barney |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:12
|
Člen
|
Personal Message. Jistě že má, kam asi myslíte, že se ty vaše zprávy ukládají? Nebuďte naivní, takové možnosti má každý majitel na jakémkoliv webu. Tož tak.
DR 350 S |
|
|
|
3X |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:13
|
Člen
|
Barney napsal:
B tak úplně zbytečné není. Co se ti na něm nezdá?
Jako majitel stránek má prezi přístup ke všemu, co tudy projde (včetně PM).
tak to rozeberu:
- Nově založené téma by mělo mít smysluplný název nebo Nezakládejte nesmyslná témata - toto je subjektivní posouzení každého
nebo Před vložením příspěvku si ověřte, zda vaše téma není na fóru už řešeno - né každý ovládá PC stejně a dokáže vyhledávat, nehledě na aktuálnost příspěvků
Zvažte, zda na vámi vložených fotografiích musí být čitelné SPZ strojů vašich přátel (neusnadňujte to zlodějům) - toto je naprosto paranoidní
a bod B3 tu popsal výstižně motoblb a magoss |
|
|
|
3X |
PRAVIDLA STRÁNEK CENDURO
Přidané 05-09-2010 22:17
|
Člen
|