Parťák na cesty
|
miri |
Přidané 30-09-2012 07:43
|
Člen
Příspěvek: 9
Založený: 27.02.11
|
Nevím, jestli jsem v této sekci dobře, ale snad ano. Sháním (tedy poptávám) touto cestou parťáka na cesty. A to jak víkendové, po naší krásné zemi, tak delší, třebas po zemích bývalého východního bloku.
Táhne mi na 37 let. Bydlím ve středočeském městě Nymburk a jezdím na SUZUKI DR BIG. Nejsem ten opravdový MOTORKÁŘ, jelikož "neleju, nejezdím po uchu pořádnou kládu a ani žadnej dooost hustej off" , tudíž nezapadám a vlastně ani nechci. Jsem prostě turista na motorce, který má rád přírodu a pobyt v ní, rád poznává nová místa a lidi. Nepotřebuje sobě, ani nikomu jinému nic dokazovat. Jen si užívat ten krásný pocit poznávání a svobody.
Jsem prostě jen turista na motorce. |
|
|
|
ivan66 |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 12:31
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Vítej
Takových požitkářů je zde víc.
Přijeď na nějaký srázek a ihned zapadneš. |
|
|
|
miri |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 19:03
|
Člen
|
Děkuji za uvítání.
Ovšem to je přesně to z čeho mám trošičku strach. Jednak nejsem moc srážecí typ a pak jsem spíše myslel, nenachází-li se zde někdo z mého okolí s podobným smýšlením.
|
|
|
jencekgs |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:00
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Místní srazy nejsou tipické. Je to o povídání, v sobotu orientační projížďka. Žádné koncerty a žádný striptýz. Však Břeťa napíše více.
Jinak vítej.
Nějak tu začíná být pře Bigováno
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
tonybeny |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:22
|
Člen
Příspěvek: 129
Založený: 31.12.11
|
tak ale ten striptýz zase neni tak uplně blbej nápad |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:32
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
miri napsal:
Nevím, jestli jsem v této sekci dobře, ale snad ano. Sháním (tedy poptávám) touto cestou parťáka na cesty. A to jak víkendové, po naší krásné zemi, tak delší, třebas po zemích bývalého východního bloku.
Táhne mi na 37 let. Bydlím ve středočeském městě Nymburk a jezdím na SUZUKI DR BIG. Nejsem ten opravdový MOTORKÁŘ, jelikož "neleju, nejezdím po uchu pořádnou kládu a ani žadnej dooost hustej off" , tudíž nezapadám a vlastně ani nechci. Jsem prostě turista na motorce, který má rád přírodu a pobyt v ní, rád poznává nová místa a lidi. Nepotřebuje sobě, ani nikomu jinému nic dokazovat. Jen si užívat ten krásný pocit poznávání a svobody.
No vyzkoušej to tady uvidíš sám ....já taky zkoušel
To: Tonybeny ....to je fakt Píše ,že rád poznává lidi tedy zřejmě i ženy
Upravil xx2 dne 30-09-2012 21:04 |
|
|
|
miri |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 20:17
|
Člen
|
Tak opravdu nikdo, kdo se nemusí účastnit srazů a jen by chtěl jezdit s parťákem. Nejsem totiž asi moc společenský typ a jenom se donutit sem napset bylo velké sebezapření.
|
|
|
magoss |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 20:21
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
Ahoj,nás se orpavdu bát nemusíš:-) a akce co se pořádají od cendura nepovažuji za sraz ale za setkání motopřátel kde si každý najde to co se mu na tom jeho písečku líbí :-)
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane |
|
|
|
nuclearB |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 21:03
|
Člen
Příspěvek: 108
Založený: 30.01.11
|
Jo, já vím o co ti jde. Sehnat někoho na sobotní pojezd a kávu v zahrádce, to není problém. Ale pokud se chceš vydat někam daleko a neřešit 3000km od baráku nějaký zásadní názorové problémy (vlastní zkušenost), tak vybírej dobře. Ona pak na nějaká long way dobře prověří lidský charaktery a i kvůli prkotině může být problém a zkažená dovča.
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty.
Triumph Tiger 800 XC |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 04:57
|
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
nuclearB napsal:
Jo, já vím o co ti jde. Sehnat někoho na sobotní pojezd a kávu v zahrádce, to není problém. Ale pokud se chceš vydat někam daleko a neřešit 3000km od baráku nějaký zásadní názorové problémy (vlastní zkušenost), tak vybírej dobře. Ona pak na nějaká long way dobře prověří lidský charaktery a i kvůli prkotině může být problém a zkažená dovča.
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáčekTřetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval potVečer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na MakarskouChápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné .
Upravil motoblb dne 09-10-2012 06:11
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
HonzaH |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 10:49
|
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
Parukar |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 10:58
|
Člen
Příspěvek: 140
Založený: 28.02.12
|
Ahoj, jsem na tom podobně, mám však za sebou Cenduro Babí léto 2012 a můžu jen doporučit !
|
|
|
|
nuclearB |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 16:43
|
Člen
Příspěvek: 108
Založený: 30.01.11
|
motoblb> ......... to by stálo za sfilmování , byla by to suprová "road movie"
Triumph Tiger 800 XC |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 17:13
|
Člen
|
nuclearB napsal:
A to je jen výsek perelJeště jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 17:46
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
A to je jen výsek perel Ještě jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé
No tak už to nenapínej a práskni ho. Před takovým komplikátorem je třeba varovat okolí.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 18:25
|
Člen
|
pavelgs napsal:
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
A to je jen výsek perel Ještě jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé
No tak už to nenapínej a práskni ho. Před takovým komplikátorem je třeba varovat okolí. Pavle on tu není registrovaný,jen tu špicluje,ale počkám jestli se nechá zlomit Ivánek,chtěl aby ho vzal do Rumunska pak začnem psát knihu utrpení
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 19:19
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
Pavle on tu není registrovaný,jen tu špicluje ,ale počkám jestli se nechá zlomit Ivánek,chtěl aby ho vzal do Rumunska pak začnem psát knihu utrpení
Rumunsko jen tak by byla nuda.Ale dát Rumunsko s takovým neštěstím,to už je panečku jiný level.
Ivánku jsi do toho.Když to dáš,naskočí ti svatozář.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 09:50
|
Člen
|
miri napsal:
Tak opravdu nikdo, kdo se nemusí účastnit srazů a jen by chtěl jezdit s parťákem. Nejsem totiž asi moc společenský typ a jenom se donutit sem napset bylo velké sebezapření.
Tak kam že o víkendu vyrazíme máš plán |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 09:58
|
Člen
|
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáček Třetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval pot Večer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na Makarskou Chápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné .
No ale to jste se měli domluvit na začátku jestli jde o cestování na moto nebo váléní se u moře ...tohle mám za sebou |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 11:49
|
Člen
|
smazak73 napsal:
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáček Třetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval pot Večer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na Makarskou Chápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné .
No ale to jste se měli domluvit na začátku jestli jde o cestování na moto nebo váléní se u moře ...tohle mám za sebou Ale to vše dohodnuté bylo,ale tohle vyprávění je spíš někde k pivuPár lidí už hu zná
www.motodilyhavirov.cz |
|
|