...od rána docela fest sněží ...tak co, kdo vyrazí do terénu?
...už jsem to na sněhu kdysi zkoušel a není to nic moc ...na Mitas E-09 byl problém vyjet mírný kopeček od garáže, XT-čko přibralo tak 150kg na váze a po půl hodině klouzání, padání a zvedání jsem byl rád že jsem zpět bez škod na zdraví a technice
''
...jenom v tomto ročním období bych bral čtyřkolku (do hlubšího sněhu na pásech) ...nebo Urala se sajdou!
já na sněhu a ledu nic mám pár měsíců na to, abych si dala do pořádku žebra, tak nepokoušej
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
já myslím, že dnes si užíváme sněhu a ledu naprosto všichni. bylo to žůžo, doklouzat do práce a pak zase z práce, fujavice, mínus devět, jupííííí
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
no asi je fakt pořádná kosa, protože dneska se mi do budky pro sýkorky narval kos a měl budku na sobě jako zimní dřevěný obleček