...krásná, cenduru zaslíbená zem! ...hrozně rychle se to tam mění - "poevropšťuje" - hlavně ve městech ...venkov a hory toho "vylepšování" zatím zůstali ušetřeny ...vyrazte tam, dokud je to jaké je
Jo,jo, jedeme tam letos již potřetí - od Banátu po linii Karpat až k Ukrajině. V předchozích dvou letech jsme toho dost projeli a stejně jsme zase objevili krásná místa, která je potřeba vidět a projet....... Městům a civilizaci se vyhýbáme, jen natankovat, nakoupit a hurá do hor. Je to většinou off-road a někdy dost hustý.......
Zdar všichni,
mohl by mi někdo znalý poradit, jestli jde projet po DN66A od jezera Cerna do
Uricani?
A hlavně jestli je to reálny ve dvou s naloženou motorkou s kuframa?
marvy napsal:
Zdar všichni,
mohl by mi někdo znalý poradit, jestli jde projet po DN66A od jezera Cerna do
Uricani?
A hlavně jestli je to reálny ve dvou s naloženou motorkou s kuframa?
dik marvy
jel jsem tam loni, ale jen kousek (ve směru od Baile Herculane), ale jel jsem jen po to jezero .. blížila se noc, tak jsem u jezera přespal a ráno se vracel do Baile, protože jsem podcenil stav benzínu v nádrži .. nicméně ten kousek, co jsem projel byl v pohodě sjízdný i ve dvou s naloženou motorkou a nezdálo se, že by se ta cesta měla nějak rapidně zhoršovat .. a když už tam pojedeš, tak před Uricani odboč na 672C a dojedeš do Sohodolului kaňonu .. je tam hezky
PetrAT napsal:
Cesta vypadá zajímavě
Prošel jsi fotky na google earth?
Nejhůř to vypadá kolem přehrady
Co máš dalšího v plánu projet ?
Fotky jsem si prohlížel, ale ty okolo jezera jsem vynechal, protože tam byla cesta i v mapě. Teď jsem se na ně podíval a fakt to vypadá hůř než přes to sedlo.
Je to zatím jen plán, ale chtěl bych jet na pohodu z Banátu touhle cestou do Petrosani, pak po horem po 7A do Berezoi a z Curtea de Arges přes Transfagaraš. Dál podle času a nálady.
HonzaTA napsal:
jel jsem tam loni, ale jen kousek (ve směru od Baile Herculane), ale jel jsem jen po to jezero .. blížila se noc, tak jsem u jezera přespal a ráno se vracel do Baile, protože jsem podcenil stav benzínu v nádrži .. nicméně ten kousek, co jsem projel byl v pohodě sjízdný i ve dvou s naloženou motorkou a nezdálo se, že by se ta cesta měla nějak rapidně zhoršovat .. a když už tam pojedeš, tak před Uricani odboč na 672C a dojedeš do Sohodolului kaňonu .. je tam hezky
Ty fotky cesty kolem jezera sice vypadaj hůř, ale láká mě to.
Ta 672C vypadá taky dobře.
PetrAT napsal:
Cesta vypadá zajímavě
Prošel jsi fotky na google earth?
Nejhůř to vypadá kolem přehrady
Co máš dalšího v plánu projet ?
Fotky jsem si prohlížel, ale ty okolo jezera jsem vynechal, protože tam byla cesta i v mapě. Teď jsem se na ně podíval a fakt to vypadá hůř než přes to sedlo.
Je to zatím jen plán, ale chtěl bych jet na pohodu z Banátu touhle cestou do Petrosani, pak po horem po 7A do Berezoi a z Curtea de Arges přes Transfagaraš. Dál podle času a nálady.
To bych chtěl taky. Pak by to možná šlo, projet celou 66A, před Uricani zkusit odbočit na 672C (podle Honzy TA), za kaňonem Sohodolului přejet do Novaci a odtud aspoň druhou půlku 67C a pak pokračovat kolem Lacu Vidra po 7A.