Termín: 11.7.-14.7. (Na trať se v neděli nesmí.)
Klidně můžete přijet až v pátek. Já budu na místě od 10.7. večer nebo od 11.7. brzy ráno.
Plán je poježdění na trati. Poježdění po turistických značkách.
Reálně tam budou kluci na neupravených V-Stromech, takže offroad pro cestovní endura.
Trať http://www.mapy.c...
Místo na spaní http://mapy.cz/s/... pod stany.
Je to vytěžený lom, spaní ve stanech nebo omezeně pod střechou. Je tam malá bouda - jen sedm míst ke spaní; jakési základní pohodlí - elektrika, teplá voda, sprcha, WC, indukční vařič, lednička, mikrovlnka... šlapací výheň a základní kovárna.
Je to oplocené, motorky bychom parkovali uvnitř. Auta se nechávají těsně před bránou vedle boudy. Z hlavní cesty tam vidět není.
Plán: čtvrtek trať a offroadek, pátek odpoledne trať, sobota trať a nějaký výlet po turistických značkách, neděle volná.
Za sucha stačí jakékoli silniční pneu (Anakee, K60, E-07).
Necelých 30km po zelené z Olečnice je Písečné, kde je malinko větší trať. Tam bychom taky mohli. http://www.mapy.c...
Náklady:
Použití místa na spaní 100 korun za celý pobyt.
Použití trati 100 korun za celou akci, ať mají na naftu do buldozeru.
Klidně s sebou vemte holky. Offroad se dá i v tandemu. Nebo prostě mohou holky na relax.
Co se týká stravování, tak je k dispozici jakási kuchyň.
Nejlepší zkušenost mám s tím, neřešit stravování atd. hromadně. Prostě každý ví, co chce jíst.
A podobně i tak každý ví, co chce pít.
Nejbližší obchod je v Olešnici na náměstí, pět minut na motorce. Pečivo aj.
Realita je taková, že nakoupit se dá v pátek do 16h. V sobotu do 10h.
V Olešnici též sídlí vyhlášený řezník "špejlík" jménem Šutera. A tento má vynikající uzeniny a játrovku. A taktéž je schopen dodat třeba kýtu vhodnou bez úprav k okamžité konzumaci... Ale to bychom si mohli nechat na příště, až bude II. výroční společný enduro trénink.
Nejbližší supermarket je Penny v Letovicích (17km) nebo Tesco v Boskovicích (24km).
Nejbližší benzínka je Kunštát (8km).
Kdyby se chtěl kdokoli připojit, je vítán.
Ale pište se tady, ať tuším s kým se potkám.
Trať v Olešnici je hlinitá a lehká, takže to může být opravdový trénink a nikoli jenom pachtění.
[youtube]BWDKqcivs6k[/youtube]
Upravil tyfoza dne 21-06-2013 00:55
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
Pěkně, jenže v tuhle dobu jsem v pr.deli ..teda v zahraničí takže smůla, ale jinak to zní lákavě
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Uvidíme, jak to půjde, když se to povede a osvědčí, třeba to vygeneruje stabilizovanou skupinku offroad nadšenců ideálně z okolí.
Jenom pro infomaci, já osobně to mám na to místo 140km.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
Dovolenou na mopedu už mám za sebou, takže si teď můžu dovolit blbnout. Když to vyjde, a já se budu snažit, tak určitě přijedu. Tento týden bych ti dal vědět.
Tak enduro trénink už má i svoje logo.
tyfoza přiložený následující obrázek:
[96.14Kb]
Upravil tyfoza dne 27-06-2013 16:48
Pokud bude pekne a nepride neco neocekavaneho tak bych taky dorazil v sobotu,a klidne mi muzes zas naprasit a zahrnout hledi kamenim jak na Myjave....
Kawasaki KLE 500
Kde je vule,je i cesta.Kde je cesta, je i cil.
Přípravy v plném proudu. Balíme, zítra dopoledne vyrážíme připravit plac, poséct trávu a nachystat nástěnku aj.
Mobilní signál tam je snad všude.
Na místě ubytování vždy někdo bude a pokud ne, tak na lavičce u boudy budou základní orientační mapky případně na nástěnce časový plán dne. Takže bude jasné, kam všichni zmizeli.
Těším se moc na všechny, kdo se alespoň zastaví.
Pro jistotu ještě mobilní číslo Tyf: 608376241
tyfoza přiložený následující obrázek:
[73.16Kb]
Perfektní setkání. Něco jsem se naučil a vyjížďky - paráda. Největší zážitek byl lesní dělník s lanem a pohledem rozzuřeného býka...
Velký dík Tyfovi a Saše.
PS. Před barákem mě spadla Barborka a výsledek - ulomená stupačka. Ještě že se to nestalo tam.
Tyfe, připiš mi čárku.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)