Pekne, tedka jsem docetl. VStrom se vratil na misto cinu a tentokrat dostal poradne do tela. Ten zdemolovanej kufr byl ten zdravej (levej) nebo ten opravovanej? Tipnu si ten neopravovanej... Saaakrys, zase me to laka, ale tento rok to asi nevyjde.
Děkuji
Kufr to byl samozřejmě ten zdravej.. Teď už mají albánskou památku oba. Taky bych hned jel znovu, a pár lidí od nás dává něco dohromady, ale mám ještě jiný plány. No asi to bohužel nevyjde.
BMW R1100GS & Jawa 350/640
JJJJ ...moooc hezký....díky videu v jedné nejmenované restauraci u nás.. jsem prodal cestovní enduro Freewinda...a zakoupil Dakara...neb mě ta Albanie a offovaní uplně vzalo......nevím jestli zase jede někdo ze Stříbrný .........ale Já + Fox + Jahodák.....jedeme.....2 středočeši a liberečák........přijali výzvu....
Kdo ještě uvažuje????
Smekám před klukama na Jawkách.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
hezký, letos by jsem chtěl po 7 letech taky do Albánie, ale nějak nemůžu najít nějakou partu co jede na velkých endurech - má stroma, takže max. ofroad co jste jeli vy, nechystá se tam někdo letos - nejlépe květen
Málo čtete.......
před cca 2 příspěvky píšu že vyrazíme............zatím jsme tři....ale nechceme zase bandu deseti....pak se to akorát hádá...někdo fnuká....prostě napohodu.....pokud by jste měli opravdu zájem museli by jsme se sejít někde.....a osobně to probrat....jinak jeden Dakar, jednoGS 800..a buď Freewind nebo dakar......zaměřeno na off cesty
no už vás tam je dost na uspořádání menšího albánskýho motosrazu asi si budu muset nasadit koule a opět vyrazit sám, jsem off amatér mě by jste asi zabili, na asfaltu si věřím ale jak necítím pevnou půdu pod nohama tak jsem brzda, "nejlepší plán je žádnej plán"
"nejlepší plán je žádnej plán" - to se mi libi, i kdyz to sem tam neni uplne koser
kdyby mi nahodou nevysly zapadni plany pro tento rok (doufam ale, ze kamaradi pojedou), tak bych na balkan urcite rad znovu vyrazil. budu to tu sledovat a kdyztak se muzeme domluvit. jel bych nejspis na PDcku, offroad zlehka (min nez Sema), nechci se rozbit.
termin urcite cervenec a pozdeji (v roce 2010 jsem jel konec srpna/zacatek zari a super - prepnul jsem na verejny nejaky alba, pujde to zobrazit? http://www.facebo...1138966155 )
Jak je to s cestou do Theth - vim že z Kopliku je kus asfalt a celkově průjezdnější, ale když se budem bavit o krásách co tam je k vidění - má cenu se tam třeba i jen otočit z Kopliku tam a zpět?
Nebo to nej k vidění je až na cestě z Theth na Skadar a tak by jsme si zajeli bez nějakého efektu?
Bvízka se k bvízce naklání
Díky za ohlasy
Meli> Z Kopliku do Boge je asfaltka, pak se přes hřeben do Thethu pokračuje po nezpevněné cestě. Je trochu kamenitá, ale podle mého názoru sjízdná bez větších potíží. A nejkrásnější pohled na vysoké hory pohoří Prokletije byl právě z tohoto úseku (Boge-Theth). Takže si myslím, že to stojí za to i na otočku.
''
''
''
Upravil Sema dne 08-03-2012 21:35
Smrk už byl v tomhle místě bez potíží a řekl bych, že to dá i ten Fazer. Z téhle strany je cesta frekventovanější, víc uježděná a bez brodů. Navíc ten neasfaltovaný kus není dlouhý.
kdo se chce podívat jakým způsobem letos funguje trajekt Fierze-Komani tak tady je moje nesestříhané video [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3FfuQhdH1Q&feature=plcp[/youtube]
Upravil kysin dne 12-06-2012 17:06