| Kufry + nosiče vlastní výroba | 
| Galko | Přidané 01-02-2014 13:30 | 
| Člen 
 Příspěvek: 35
 Založený: 04.12.13

| Kufry jsou pozink plech u nosičů tloušťka plechu 1.5 mm jinak 1 mm vše je znýtované vevnitř nalepen koberec  nastříkáno komaxit cena i s nosiči cca 2000 Kč.                                                                                                                                                                                                                                               http://kakras.rajce.idnes.cz/Kufry/ | 
|  | 
 | 
|  | 
| Alfikov | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 01-02-2014 17:54 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 260
 Založený: 18.08.10

| Hmmm,tak odkaz(alespoň mě)nefunguje,a je to prodej,nebo koupě,nebo to vyrobíš sám na zakázku?Tak nevím... Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| bartus | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 01-02-2014 18:47 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 707
 Založený: 11.07.10

| odkaz funguje, jen ho překopíruj do nového okna a nebo totok http://kakras.raj....cz/Kufry/ www.bartus.eu - padací rámy a nosiče kufrů na zakázku
 | 
|  |  | 
|  | 
| aron | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 01-02-2014 18:49 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 504
 Založený: 04.06.13

| http://kakras.rajce.idnes.cz/Kufry/ Mě to fachčí | 
|  | 
 | 
|  | 
| Galko | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 02-02-2014 19:33 | 
| Člen 

| Alfikov napsal:chtěl jsem tím jen říct že když není moc peněz tak jde to aji  jinak než kupovat drahé nosiče a kufryHmmm,tak odkaz(alespoň mě)nefunguje,a je to prodej,nebo koupě,nebo to vyrobíš sám na zakázku?Tak nevím...
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| xx6 | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 02-02-2014 19:41 | 
| Člen 
 Příspěvek: 1454
 Založený: 10.05.10

| Galko> když nemám moc peněz, koupím si textilní brašny a nebo dva lodní vaky... kufry z pozink plechu mi nepřijdou 2x dobrý nápad. Kolik to váží? A co antikorozní ochrana, když s tím někde v terénu jebneš a odřeš pozink? Jinak práce to je pěkná, o tom žádná. Jen sem si nevšiml těsnění pod víkem. Ten koberec mi osobně přijde nedostatečný
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Alfikov | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 02-02-2014 19:44 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 260
 Založený: 18.08.10

| A tak to jo,už to vidím.A jestli dobře vidím,je to na Varanovi?A nevidím odpověď na otázku-vyrobíš na zakázku? Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Galko | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 02-02-2014 20:17 | 
| Člen 

| daliss napsal:Kufry nejsou vodotěsné brodit se nebudu a když se tam dostane trochu vody tak mám silnostěný igelit já vím není to profi ale přes zimu se nedá jezdit tak se nudím a vymýšlím ptákoviny jinak na motorce stejně budou jen 10 dní v roku jinak jezdit budu bez nichGalko> když nemám moc peněz, koupím si textilní brašny a nebo dva lodní vaky... kufry z pozink plechu mi nepřijdou 2x dobrý nápad. Kolik to váží? A co antikorozní ochrana, když s tím někde v terénu jebneš a odřeš pozink?
 Jinak práce to je pěkná, o tom žádná. Jen sem si nevšiml těsnění pod víkem. Ten koberec mi osobně přijde nedostatečný
  .Jinak je to varan a vyrábět je nebudu  váží 7 kg jeden je to dost ale jezdím sám (BATŮŽKA BOLEJ ZÁDA) tak to není tak nejhorší si myslím.  | 
|  | 
 | 
|  | 
| xx6 | Kufry + nosiče vlastní výroba Přidané 03-02-2014 06:37 | 
| Člen 
 Příspěvek: 1454
 Založený: 10.05.10

| Galko> nejde o prodění. Stačí pořádný slejvák a je to všechno durch. Igelit je sice fajn, ale když už sis dělal kufry... Jako být tebou, dodělám si ty kufry - takže zasilikonovat spoje a nahoru pod víko hodit nějaké gumové těsnění (to nestojí moc) Páč když už ses s tím drbal, tak ať to má i svůj účel ne  | 
|  | 
 |