Ahoj,
mému kámošovi včera ukradli motorku z garáže v Dolních Břežanech. Dávám to sem, kdybyste jí náhodou někdo někde potkal.
Moc šancí tomu sice nedávám, ale alespoň pro dobrý pocit, že víc očí víc vidí.
SUZUKI V-STROM 650 ABS
• ročník 2008, černý mat, najeto 3.500 km
• VIN: JS1B1112100109597, RZ: 6S1446, (STK do 2/2012)
• Poznávací znaky:
o Trubkový rám Givi pro boční kufry + horní montáž
o Padáky Givi
o Plasto-duralový kryt motoru, v ČR se neprodával
o Scottoiler, žlutá nálepka na zadní nápravě
o Nálepky hpi-racing na chráničích rukou z boku, na plastech
pod sedlem
o Tankbag originál Suzuki
o Kouřové sklo s horním deflektorem (poškrábané, leštěné)
o Touratech držák na Garmin Zumo 550 montovaný na střed
pod sklem
o Červený indikátor zařazené rychlosti Gipro na pravé straně z
boku sucháčem na brzdě
o Podložka pod značku s logem v-strom.cz, stříbrné proužky
na kolech s nápisem Suzuki
Kuwa když tak vidím tu výbavu, tak to byl hodně milovaný stroj. Snad to ukrad nějakej De.bil bez mozku co nebude vědět co s ní a podaří se mašinu někde najít.
Mě by asi je.blo kdyby se mi to stalo
S Rablenkou cestou necestou
no najít ji tak dám vědět....dotyčný je v tu chvíli nezvěstný..co kdyby příště chtěl šlohnout moji
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
czunik napsal:
no najít ji tak dám vědět....dotyčný je v tu chvíli nezvěstný..co kdyby příště chtěl šlohnout moji
Dej si na to nálepku Motocykl patřící mafii a máš klid..
to ale taky muže být pryč ještě dřív...jiná mafie bude chtít zkonfiskovat
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Polsední dobou krádeží nějak moc přibývá.Tady v okolí bylo v poslední době vykradeno několik garáží a dílen.
Minulý týden náš pes "zachytil" pokus o nezvanou návštěvu.Kolem 20 hodiny se začal ozývat z venku dusot,rachot a potom i nějaký ten zoufalý výkřik.Než jsem vyběhl ven,byl ten ****ík pryč a pes právě cupoval kus bundy . Řekl bych,že dotyčný bude mít trvalou vzpomínku na pazouře
Cca měsíc zpět,zase v noci prohnal nezvaného hosta tak důkladně,že dotyčný vytratil klíče od svého auta ,takže kdyby měl někdo zájem,mám jedny apartní klíče od Hyundaie (kuwa jak se to vlastně skloňuje?)
Zatím teda pes funguje skvěle,ale když vidím co se v poslední době děje,tak si říkám že jsme si mohli pořídit ještě vyšší level ochrany.
Ta u nás bohužel asi jezdit nebude. :-( Nicméně těch krytů motoru motoru je v republice max 5 kousků. Je z Řecka a měl jsem ho na stromku taky. To je dobré vodítko!
Martin Novak přiložený následující obrázek:
pavelgs napsal:
Polsední dobou krádeží nějak moc přibývá.Tady v okolí bylo v poslední době vykradeno několik garáží a dílen.
Minulý týden náš pes "zachytil" pokus o nezvanou návštěvu.Kolem 20 hodiny se začal ozývat z venku dusot,rachot a potom i nějaký ten zoufalý výkřik.Než jsem vyběhl ven,byl ten ****ík pryč a pes právě cupoval kus bundy . Řekl bych,že dotyčný bude mít trvalou vzpomínku na pazouře
Cca měsíc zpět,zase v noci prohnal nezvaného hosta tak důkladně,že dotyčný vytratil klíče od svého auta ,takže kdyby měl někdo zájem,mám jedny apartní klíče od Hyundaie (kuwa jak se to vlastně skloňuje?)
Zatím teda pes funguje skvěle,ale když vidím co se v poslední době děje,tak si říkám že jsme si mohli pořídit ještě vyšší level ochrany.
Je to sice krapet OT,ale jen pro ilustraci.Je to fakt lepší než alarm a pět zámků dohromady
[youtube]tSsnqdEzk3U&feature=fvst[/youtube]
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)