Patřím k fanouškům Štefana Svitka a měl jsem velkou radost z našeho setkání na Orave (v rámci akce Vítanie jari 2012)
''
Bylo pro mne velmi zajímavé se Štefanem popovídat (nejen) o jeho úspěchu na Dakaru a pořádně okouknout a ohmatat dakarský speciál. A bylo příjemné zjistit, že pověsti nelhali a že Štefan je opravdu velmi sympatický a přitom skromně vystupující člověk.
Mám zprávu, že dobře se mezi námi cítil i on a mohu tlumočit jeho pozdrav všem účastníkům setkání: "Zdravím a dakujem za pozvanie a že som mohol príst k vám niečo o dakare porozprávať. Rád som vás spoznal a dufam že sa ešte niekedy stretneme ... Z pozdravom Stevo"
Nezbývá než Štefanovi popřát pevné zdraví, štědré sponzory a mnoho dalších sportovních úspěchů!
PS: chlapec se nám zítra žení!!!
...tak Števo, přejeme kopu štěstí potřebného nejen pro skvělé sportovní výsledky, ale ať se tě drží i v osobním životě!
-------------
Osobní stránky: Štefan Svitko
Upravil prezi dne 23-11-2015 14:33
Je fakt že vystupoval úplně v klidu, žádnej namachrovanej boreček. Až vyjede na Dakaru bednu, tak by nebylo špatný ho zas pozvat
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
http://medialne.etrend.sk/marketing-tlacove-spravy/stefan-svitko-si-na-svojej-svadbe-pripil-nealkoholickym-pivom.html
Marek_T přiložený následující obrázek:
To je pravda. Vždyť Ivan Jakeš má 39 let a konečně dojel skoro "na bednu"
Ale z druhé strany, s přechodem na 450ccm a s charakterem měřených RZ se z toho stává crosscountry a nikoliv orientační závod a proto se objevilo tolik mladých jezdců , kteří jsou hbitější, relativně zdravější a určitě i rychleji regenerují