Hledá se testovací jezdec
|
prezi |
Přidané 10-09-2010 19:26
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...potřebovali bychom testovacího jezdce či dva, co by nám o víkendu projeli trasu "Kotár rallye" podle itineráře ...byl by tady někdo takový?
...prostě chceme si ověřit, že se nám alespoň půlka účastníků akce z trasy vrátí na první večeři v 17:00
...samozřejmě hledáme dobrovolníka/y z řad těch, co na "Cenduro babí léto v Beskydech" nemohou přijet, nebo přijedou jen na otočku a nezúčastní se sobotní vyjížďky ...zároveň by tito kandidáti měli umět alespoň týden udržet tajemství!
...tak pokud by se někdo našel, pisněte mi sem do vlákna - zítra ráno bychom domluvili podrobnosti
...díky
(no nic, měj se - dnes na to už "dlabu" ...kámarád dnes dovezl 20 litříků burčáku ze sklepa na Kraví hoře, tak jdeme "čistit krev" ) |
|
|
|
petr_t |
Přidané 10-09-2010 19:56
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
mě si škrkni a bacha na cestě z Frýdku na Příbor,od Zelinkovic po Chlebovice !!! Musíme se vetřít do provozu
s větrem ve vlasech |
|
|
|
Luky1 |
Přidané 11-09-2010 18:59
|
Člen
Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10
|
Já, já se hlásím
Jestli by bylo možné v neděli tak bych do toho šel. Potřeboval bych si aprilku vyzkoušet na nějaké delší trase, a né jen u nás za humny |
|
|
|
vaclav valasek |
Přidané 11-09-2010 21:57
|
Člen
Příspěvek: 15
Založený: 11.09.10
|
Vlastně jsem v Beskydech ještě nebyl. A času mám dost. mob. 608814555 valasek |
|
|
|
Luky1 |
Přidané 12-09-2010 09:32
|
Člen
Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10
|
Bohužel jsem zůstal uvázaný doma v bezpečné vzdálenosti k WC. **** ještě jadnu takovou noc a raši si hodím mašlu
Dejte aspoň malinký info jaký to bylo a o co jsem přišel, a doufám že se dojedu podívat alespoň na Babí léto, na jeden den.
A to je dneska tak krásně, ách jo, bych se radši neviděl
Upravil Luky1 dne 12-09-2010 09:33 |
|
|
|
prezi |
Přidané 12-09-2010 21:53
|
Hlavní Administrátor
|
...tak nakonec jsme jeli ve složení já, PetrAT a testovací jezdec Marcello ...Marcello dík
...nezávisle na nás jeli Veverkovi - ti dali cca 2/3 trasy a moc se jim to líbilo
...každopádně jsme díky dnešnímu testu zjistili, že trasu je třeba trochu "ořezat" a zkrátit, což jsme hned provedli ...stejně na účastníky "Kotár rallye" čeká 200km trasy a poctivých 6 hodin v sedle!
...když k tomu připočteme hodinu na oběd, bude to chtít vyjet z Búřova nejpozději v 10:00 (no raději začneme první nedočkavce vypouštět na trať už od 9:00)
|
|
|
|
refi |
Přidané 12-09-2010 22:38
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
a fakt jste zkracovali? neměla původní trasa asi 170 km?
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
Marcello |
Přidané 12-09-2010 22:47
|
Člen
Příspěvek: 6
Založený: 31.08.10
|
Závidím všem, co to příští týden pojedou. Jel bych znovu.
Nic víc už o tom napsat nemůžu, jinak by mě Prezi zabanoval a zabavil motorku
Kluci díky za dnešní vyjížďku. Máte to skvěle vymyšlené
Ať vám příští týden vyjde počasí. |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 12-09-2010 22:54
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
refi, všeci tu sme hrozně drsní adventure jezdci, máme sježděné kde co, ti nejdrsnější mají legendární stroje gs , každý machruje jak dal za den 1000 km ...
No přeci nebudeme řešit nějakých 200 km, navíc když si s tím Prezi dal práci a hezky to vymyslel /to myslím vážně/
Pokud vyjde počasí, tak to bude pěkné, podzimní ježdění a večer pokecáme kdo kde kufroval, kdo se ztratil a už nedojel na Búřov atd.
Upravil PetrAT dne 12-09-2010 22:55 |
|
|
|
petr_t |
Přidané 12-09-2010 23:10
|
Člen
Příspěvek: 691
|
nevím sice už na co ale těším se a už ani proč
s větrem ve vlasech |
|
|
|
qwert |
Přidané 13-09-2010 00:01
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
PetrAT napsal:
refi, všeci tu sme hrozně drsní adventure jezdci, máme sježděné kde co, ti nejdrsnější mají legendární stroje gs , každý machruje jak dal za den 1000 km ...
No přeci nebudeme řešit nějakých 200 km, navíc když si s tím Prezi dal práci a hezky to vymyslel /to myslím vážně/
Pokud vyjde počasí, tak to bude pěkné, podzimní ježdění a večer pokecáme kdo kde kufroval, kdo se ztratil a už nedojel na Búřov atd.
Souhlas.. |
|
|
|
refi |
Přidané 13-09-2010 07:43
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
PetrAT napsal:
kdo kde kufroval jo? nějaký nový výraz pro odírání kufrů jo? já kufry shazuju už na chatě
já vím jedno, na búřov dojedu, živáňskou si prostě ujít nenechám
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 13-09-2010 11:35
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
Já bych zas potřebovala do skupiny na tu vyjížďku schopného a silného chlapa na otáčení Brambory, případně zvedání a taktéž vyjetí zpět na chatu chi chi |
|
|
|
czunik |
Přidané 13-09-2010 11:54
|
Člen
Příspěvek: 1269
|
Kokrik napsal:
Já bych zas potřebovala do skupiny na tu vyjížďku schopného a silného chlapa na otáčení Brambory, případně zvedání a taktéž vyjetí zpět na chatu chi chi
tam jich bude...se neboj
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
prezi |
Přidané 13-09-2010 11:59
|
Hlavní Administrátor
|
Kokrik napsal:
Já bych zas potřebovala do skupiny na tu vyjížďku schopného a silného chlapa na otáčení Brambory, případně zvedání a taktéž vyjetí zpět na chatu chi chi
...byl bych rád, kdyby se "Kotár rallye" jela po dvou, max. třech motorkách ...v okamžiku kolony více motorek už by to, podle mne, nemělo to kouzlo soutěže
...stačí ti jeden max. dva asistující "otáčeči-zvedači" |
|
|
|
BoGuS |
Přidané 13-09-2010 12:16
|
Člen
Příspěvek: 112
Založený: 04.05.10
|
PetrAT napsal:
ti nejdrsnějsí mají KTM |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 13-09-2010 12:39
|
Člen
|
prezi napsal:
Kokrik napsal:
...byl bych rád, kdyby se "Kotár rallye" jela po dvou, max. třech motorkách ...v okamžiku kolony více motorek už by to, podle mne, nemělo to kouzlo soutěže
...stačí ti jeden max. dva asistující "otáčeči-zvedači"
Stačí stačí jeden, nějaký ostřílený zkušený ošlehaný větrem,deštěm.....děkuji nastotisíckrát a nevadí mi ani s KTM či jinou značkou
Upravil Kokrik dne 13-09-2010 12:44 |
|
|
|
prezi |
Přidané 13-09-2010 12:43
|
Hlavní Administrátor
|
to kokrik: jejda! mi neděkuj, musíš si nějaké sehnat
...ale snad se tam nějací gentemani najdou |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 13-09-2010 12:46
|
Člen
|
prezi napsal:
...ale snad se tam nějací gentemani najdou
Jo jo rozhodím sítě, kdo by chtěl ve skupině Bramboru |
|
|
|
czunik |
Přidané 13-09-2010 12:47
|
Člen
Příspěvek: 1269
|
Kokrik napsal:
prezi napsal:
...ale snad se tam nějací gentemani najdou
Jo jo rozhodím sítě, kdo by chtěl ve skupině Bramboru
ja a moja klidně...
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|