Zvažovali jste...
|
tobig |
Přidané 20-05-2010 21:38
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
.. někdy, že se na motorky definitívně vys.r.ete? Dneska měl můj dobrý kamarád těžkou havárku a bujuje v nemocnici o život..... tak nějak mám chuť tdm prodat a po dvaceti letech v jedné stopě skončit.... |
|
|
|
bystricke |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:44
|
Člen
Příspěvek: 638
|
takhle sem nikdy zatím neuvažoval,ale když se něco takového stalo osobě blízké,ubral sem na plynu,tak dělejte tak ať nemusím jezdit na volnoběh
kamarád snad ten souboj vyhraje,držím pěsti |
|
|
|
qwert |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:45
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
tobig napsal:
.. někdy, že se na motorky definitívně vys.r.ete? Dneska měl můj dobrý kamarád těžkou havárku a bujuje v nemocnici o život..... tak nějak mám chuť tdm prodat a po dvaceti letech v jedné stopě skončit....
To jsem taky zažil a kamarád to už nerozchodil,loni jsem málem přišel o nohu ale čeče stále bez toho nemůžu být..Tydle věci se bohužel stávají a člověk se musí naučit s tím žít..Jestli už jezdíš 20let tak už s tím těžko skončíš.. |
|
|
|
petr_t |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:52
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
kamrádovi držíme palce!!! Zvažoval a kolikrát,jsem dolámanej jak tatranka a stejně toho nenechám pokud na caporo vylezu |
|
|
|
tobig |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:52
|
Člen
|
Je to těžké... |
|
|
|
3X |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:10
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
tobig napsal:
.. někdy, že se na motorky definitívně vys.r.ete? Dneska měl můj dobrý kamarád těžkou havárku a bujuje v nemocnici o život..... tak nějak mám chuť tdm prodat a po dvaceti letech v jedné stopě skončit....
s věkem a těmito hroznými zážitky je člověk opatrnější, že více to už snad ani nejde, jak píše bystřa. Taková zpráva a zkušenost člověka srazí, ale máš moto v sobě i když je to boj |
|
|
|
petr_t |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:11
|
Člen
|
tobig napsal:
Je to těžké...
mi to povídej,spoustu kamarádu jsem byl vyprovodit |
|
|
|
jencekgs |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:38
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Přeji kamarádovi brzké uzdravení.
Já o tom nikdy neuvažoval, ale kdo mě zná tak ví že sebojím a jezdím jak posranej. Já se za to ale nestydím.
Tady tyto témata hrozně nemám rád.
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
prezi |
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 23:19
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
to tobig: jo, to jsou těžké okamžiky ...snad to kamarád zvládne - držím mu pěsti! MUSÍ TO ZVLÁDNOUT!!!
...já, čím jsem starší, tak mám z jezdění čím dál tím větší respekt, ani ne tak když přímo jezdím (ale taky se snažím moc neblbnout), ale hlavně když jsem v klidu doma a trochu se nad tím zamyslím
...znáš to taky, ten respekt pramení hlavně ze závazku ke všem blízkým lidem |
|
|
|
refi |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 06:28
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
tome, kamarádovi držím palce!!! lékaři jsou dnes kouzelníci, tak snad bude mít i tu potřebnou dávku štěstí.
asi to každému z nás probíhá hlavou, jak by to bylo, kdyby se to stalo nám, co naše rodiny atd. často je to jediná vteřina, která obrátí život několika lidem naruby a změní navždycky. prošla jsem si tím, stejně jako petr_t, taky jsme přišli o pár dloholetých kamarádů. když ale přišel na řadu i (v mých očích nesmrtelný) miloš majvald, prodala jsem kombinézu a nechtěla už na motorku nikdy vlézt. trvalo to pár let, ale vrátila jsem se. jestli dokážeš najít stejně naplňující koníček, se kterým budeš trávit tolik času a budeš u něj prožívat podobné pocity jako na motorce, tak máš vyhráno. já mám koníčků hodně, ale motorka mezi nimi prostě chyběla a to citelně. a jestli ji máš v krvi už tolik let .... buď se z toho vyjezdíš, nebo si dáš pauzu a časem se zase vrátíš...
|
|
|
|
tobig |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 07:41
|
Člen
|
Noc byla špatná. Nespím, furt na to myslím. Zlomená žebra mu propíchly plíce. Nedýchá sám, je na větráku. Nejhorší je ale poranění hlavy. Teď v sedm se prý trošku zlepšil. Modlím se za něho....
refi - první jsem si vzpomněl na Miloše, pak na tebe před dvěma roky, loni Dejv a tohle je počtvrté... nějak začínám mít obyčejný strach... né respekt, ale strach....
all - díky moc za podporu!
|
|
|
|
refi |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 08:05
|
Člen
|
strach mám taky, myslela jsem, že to mám za ty dva roky v autě za sebou, ale kdepak. na motorce je to jiné a taky za ty dva roky přibylo trotlů na cestách. včera jsem dojížděla dodávku, která byla plná nějakých dělňasů asi se vracejících z práce. všimla jsem si, že zaregistrovali za sebou motorku, otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku ... proč, zač ... je to na cestách čím dál větší boj o přežití a proto jako jedinou možnost, jak zůstat u motorek a riziko snížit, vidím okresky, šotolinky, polňačky ...
ber to tak, že bez strachu se jezdit nedá, spíše je důležité, aby požitek z jízdy měl pořád navrch
kamaráda neznám, ale na tebe myslím ... čeká tě velká cesta a do toho tohle |
|
|
|
petr_t |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 08:33
|
Člen
|
Na okreskách zas nutno počítat s tím,že řada místních jezdí taky po svém.Několikrát se stalo že jezdí jak se jim chce,bez ohledu na to jestli někdo jede nebo ne.Počítáme s tím a většinou jezdíme ve vestách.Těch naschválů jsme zažili taky hromadu.Pořád říkám že si udělám na hrazdu držák na vajíčka.Co ale vím od těch řidičů co nás berou za dárce orgánů a takové to blabla,že u nich boxer budí respekt.Tam už mají obavu že při kolizi by je ta motorka mohla pošramotit.Sami o sobě to řekli aspoň 4 z 10. |
|
|
|
Thymallus |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 13:38
|
Člen
Příspěvek: 238
Založený: 16.05.10
|
refi napsal:
otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku
Se asi naučím ukopávat zrcátka, bo k vůli takovýmhle "debilům" (omlouvám se za sprosté slovo) vziká spoustu nehod. A oni to berou jako legraci...
místo rampy na vajíčka bych si namontoval nějaký rotační kulomet a na hlaveň nechal vyrýt něco ve smyslu "když nezasáhnou policajti, zasáhne vlastní spravedlnost"
jinak přeji kamarádovi ať svou bitvu vybojuje úspěšně.
o ukončení koníčku jsem v takovéhle situaci neuvažoval, ono je to už moc velká součást mého života.
Když budeš chodit všude pěšky, tak tě taky může nějaký pitomec sestřelit z chodníku. Což se mé známé jednou stalo. A pěšky chodí furt.
Upravil Thymallus dne 21-05-2010 14:01 |
|
|
|
qwert |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 14:54
|
Člen
|
Thymallus napsal:
refi napsal:
otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku
Se asi naučím ukopávat zrcátka, bo k vůli takovýmhle "debilům" (omlouvám se za sprosté slovo) vziká spoustu nehod. A oni to berou jako legraci...
místo rampy na vajíčka bych si namontoval nějaký rotační kulomet a na hlaveň nechal vyrýt něco ve smyslu "když nezasáhnou policajti, zasáhne vlastní spravedlnost"
jinak přeji kamarádovi ať svou bitvu vybojuje úspěšně.
o ukončení koníčku jsem v takovéhle situaci neuvažoval, ono je to už moc velká součást mého života.
Když budeš chodit všude pěšky, tak tě taky může nějaký pitomec sestřelit z chodníku. Což se mé známé jednou stalo. A pěšky chodí furt.
To s těma zrcátkama už dělám dávno.Věřím že jsem jich takhle pár převychoval.. |
|
|
|
mony |
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 14:58
|
Člen
Příspěvek: 13
Založený: 21.05.10
|
Nejdřív vás všechny chci pozdravit, neb jsem se před chvíli zaregistrovala. Ale hlavně pro tobiga, drž se. Kamarád se z toho určitě dostane, musíš v to věřit a bude vás kolem sebe potřebovat. Pár hodně pomlácených lidí po bouračkách mi prošlo pod rukama a pokud měli vůli a podporu kamarádů a rodiny, tak se i celkem úspěšně vrátili do normálního života. Asi tak jak říká Klasika: Kde je vůle, je i cesta. To se mi hrozně moc líbí hlavně proto, že je to pravda. A přestat jezdit? Neznáme se, ale byl bys to ještě Ty? |
|
|
|
tobig |
Zvažovali jste...
Přidané 22-05-2010 09:20
|
Člen
|
mony >> díky.
Dnes je to zase o kousek lepší.... |
|
|
|
prezi |
Zvažovali jste...
Přidané 22-05-2010 09:24
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
tobig napsal:
Dnes je to zase o kousek lepší....
...to je dobře! |
|
|
|
refi |
Zvažovali jste...
Přidané 24-05-2010 11:04
|
Člen
|
qwert napsal:
Thymallus napsal:
refi napsal:
To s těma zrcátkama už dělám dávno.Věřím že jsem jich takhle pár převychoval..
na tuhle převýchovu nevěřím. právě takový tzv. převychovanec může pak sypat popelníky z okna nebo dělat horší věci. chceš na cestách válku? |
|
|
|
qwert |
Zvažovali jste...
Přidané 24-05-2010 14:08
|
Člen
|
No beztrestně jsem ho ujet nemohl nechat..Špatně by se mi spalo.. |