Protože stály za ****. Kazily se, a nejely. A stály jako stroje co jedou a nekazí se.
Přečti si nový motocykl...ve zkratce. Norge ,,konečně to jede, proč to nešlo hned" ,,i Stelvio bude mít nový motor atd"
Šéf (nebo někdo takový) guzzin tam říká v rozhovoru ,,chtěli jsme soupeřit s BMW, místo toho abychom dělali to co nám jde nejlépe"
Prostě, KTM si jede svou a má klid, je jinde než BMW a rozumný člověk to ví a podle potřeby koupí to nebo to. U guzzi jsi si mohl vybrat, BMW a nebo BMW co nejede.
Co jsem to jenom chtěl....?
Já jsem o ní i chvíli uvažoval, docela se mi líbila. Ale taliáni umí nejlépe splašené trubky.
Jo ono je to všechno tím že šli pod Piagio, a tak mají jednu bandu lidí co dělají např maxovi RSV.
Takže by ten vývoj mohl být snad úměrný dnešní době.
Tvarově je to pěkné, i když je fakt že při detailnějším prohlížení jsem teda oběvil pár hrůz. Už si nevzpomínám na vše ale zaručeně mě šokoval výfuk a rám v oblasti výfuku, horní brýle, a budíky.
Přišlo mi to takové napůl. Třeba oproti tomu jak měli vyšperkovaný motor.
Ale je fajn že takové motorky jsou.
Co jsem to jenom chtěl....?
Technicky nevím jak na tom je... ale vzhledově do sebe něco má jedna jezdí v okolí Pastvinska dost často jí tam potkávám a nebo vídám stát.. teď jsem byl týden v Hannoveru a když opomenu to že tam jezdila převaha BMW tak aj dvě Stelvija jsem tam potkával každý den. sice bych si jí asi nekoupil ale rozhodně vypadá dobře!! hlavně na dráťáckách!!!
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
No Stelvio, na motosalonu jsem na něm mohl oči nechat. Ale do bláta bych se sním bál, je to taková italská voňavka...
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Abe99 napsal:
No Stelvio, na motosalonu jsem na něm mohl oči nechat. Ale do bláta bych se sním bál, je to taková italská voňavka...
Ahoj, koukam ze si od Pardubic, muzeme nekdy projet ne??
Jo to můžem
tak ja mam ted zkouskovy tak si pak pisneme a urcite se prida i Martin(flash)
jo určitě ale v červnu jsem trošku zabitej jedině po bližší domluvě. víkendy mám ale docela zabrané, spíš někdy v tejdnu nejlíp
If you see the flash, it's already too late
Hrozně dlouho jsem o ní uvažoval a byl rozhodnutej do ní jít. Při obhlídce konkrétního kusu v konfrontaci s BMW jsem vybral BMW. Ale vzhledově je ta motorka moc krásná!!