Tak hrošík zase nabývá svých pravých tvarů Ale povím vám, nejvíc práce mi dalo umýt ze všech dílů to pracně nastřádané bahno Pavel si ho tam střádal snad na horší časy, jinak nevim
to bystřa: Jak to vypadá s kufry pro mne? Nijak tě neuháním, jen se informuju. Opravdu potřeba budou až na cestě do Norska, zatim si vystačím s plasťákama. Ale když budou dřív, zlobit se na tebe nebudu :-)
Dopr... tak musím vyměnit i ty jehlové ložiska koncového převodu. celý natěšený jsem to začal skládat a ty ložiska jsou úplně mrtvé. Zasekávají se. Jenomže mám v pátek jet na Slovensko a pochybuju, že mi je někdo v rozumném termíu dodá. Nemáte je náhodou někdo doma do foroty a byl byste té lásky a ochoty mi je prodat?
Tak koukám, že se moravská sekce definitivně přestěhovala tady. No nedá se svítit, budu tu muset kouknout častěji. Jen nevím, jestli tu jako prachbídný pěšák patřím. Sice se na nápravě a změně stavu už pracuje, ale jde to hodně ztuha.
paja1 napsal:
Tak koukám, že se moravská sekce definitivně přestěhovala tady. No nedá se svítit, budu tu muset kouknout častěji. Jen nevím, jestli tu jako prachbídný pěšák patřím. Sice se na nápravě a změně stavu už pracuje, ale jde to hodně ztuha.
jasně i čekatelé a sympatizanti jsou vítáni a brzy už budeš zase modrobílý, co jsem slyšel
To prezi
Jak čtu tak tvé bolavé tělo se lepší jen velice pomalinku. Nic si z toho nedělej, mě taky ruka pořád trápí. Začínám mít pocit, že zlobí navěky a raději si zvykám.
Jo nejme už žádní mladíci, takže trpělivost......