podlozka stojanu uz patentovana od leta,to som si uz poistil, toto je len prototyp v surovom stave,vyrabaju sa rozne farebne prevedenia podla motorky,objednavky sa uz hrnu.... Honda Transalp XL600V r.1990
BMW F650GS TWIN......r.2010
Srdecne sa chcem podakovat organizatorom za ochotu s hladanim mojej stratenej celovky moc si to cennim a oto viacej ze sa nasla a bude odoslana spet do rodneho kraja sem na Slovensko este raz moc pekne dakujem a slubujem ze uz si budem brat zo sebov na cenduro len a len nocne videnie nejaku palenku ci frndzalicu este raz Dakujem
Varadero až na Vrcholky hôr
joky91 napsal:
Srdecne sa chcem podakovat organizatorom za ochotu s hladanim mojej stratenej celovky moc si to cennim a oto viacej ze sa nasla a bude odoslana spet do rodneho kraja sem na Slovensko este raz moc pekne dakujem a slubujem ze uz si budem brat zo sebov na cenduro len a len nocne videnie nejaku palenku ci frndzalicu este raz Dakujem
no joo kamarade,len aby si mal dost tej frndzalice ked uz mame tolik ceskych kamaratov
Honda Transalp XL600V r.1990
BMW F650GS TWIN......r.2010
mato71 napsal:
[quote]joky91 napsal:
no joo kamarade,len aby si mal dost tej frndzalice ked uz mame tolik ceskych kamaratov[/quw
Upravil joky91 dne 21-09-2016 20:43
Varadero až na Vrcholky hôr