Koukám že je mi ta kresba povědomá a on mladej hašiš ten talent zdědil po otci.Ten už bohužel není mezi náma neb se nedočkal dárce srdce.Ale jeho podobných malůvek coby pozvánek na nejstarší sraz u nás v Jeseníku mám celou zeď v garáži..
qwert napsal:
Koukám že je mi ta kresba povědomá a on mladej hašiš ten talent zdědil po otci.Ten už bohužel není mezi náma neb se nedočkal dárce srdce.Ale jeho podobných malůvek coby pozvánek na nejstarší sraz u nás v Jeseníku mám celou zeď v garáži..
S něma byla vždy parádní akcička ještě když hašiška upekla buchtu s trávou a Hašiš pak předváděl pod stolem žížalu rád na něj vzpomínám
www.motodilyhavirov.cz
Kdo má rád stará auta - hlavně "Ameriky", může navštívit: http://budejovice...clanek-box
Upravil hobr dne 22-06-2015 15:51
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
PROGRAM AKCE
6:30 – 9:30 Registrace účastníků, výstava vozidel na Masarykově náměstí v Novém Jičíně
9:30 Oficiální zahájení akce
10:00 – 14:00 Výjezd vozidel po trase Nový Jičín, Žilina, Veřovice, Frenštát pod Radhoštěm, Trojanovice, Tichá, Štramberk zpět do Nového Jičína
14:00 – 16:00 Kulturní program na Masarykově náměstí v Novém Jičíně
16:00 Vyhodnocení účastníků, předání pohárů
17:00 Závěr akce
prezi přiložený následující obrázek:
...dorazila mi do pošty pozvánka na JAWA sraz v Německu
(kousek od našich hranic):
16. JAWA Treffen 27.9.2015 TREUEN-Vogtland
Tímto zveme všechny JAWA & Veteran přátelé k 16. JAWA & CZ - Setkání na Neděle 27.September na hradě Treuen!
prezi přiložený následující obrázek:
Nebo: Kopřivnická zazimovačka - www.motovylety.xf.cz
Upravil Barney dne 30-10-2015 08:37
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S