jak jsem psal výše, pro mě jsou prázdniny nevhodný termín.
Každej z kolegů si chce urvat aspoň 2týdny a musíme se zastupovat.
Takže pro mě jedině, třeba i začátek, ale září....
včera jsme mluvili s Alexem a ten nedoporučoval jezdit na začátku
července. Jsou tam prej nějaký velký svátky a ukrajinci ho hojně slaví
ježděním v podnapilém stavu v offroadech.
Ale tak 13-týho už možná bude klid......
Dík Alexi.Tak kdo se příště přidá?Nebo snad musíte jezdit jen po širokých cestách?No není to sice dlouhá vyjížďka,ale dají se tam natáhnout různé trasy a to hodně zajímavé.Maty mi to potvrdí.čus bulis
bulis napsal:
Dík Alexi.Tak kdo se příště přidá?Nebo snad musíte jezdit jen po širokých cestách?No není to sice dlouhá vyjížďka,ale dají se tam natáhnout různé trasy a to hodně zajímavé.Maty mi to potvrdí.čus bulis
Pěkně jste poblbli. Určitě bych se tam někdy podíval, radši v rámci nějaký vyjížďky a na hodinku se tam stavit. Radši sice jezdím odněkud někam, ale tohle vypadá zajímavě - tak nějakej příští nebo přespříští víkend naplánujem nějaký ježdění kolem Hrádku a stavíme se tam, co ty na to?
Čau, Tom
Souhlasím,že Maty je borec,každý by se tam neodvážil ani na lehčí.
No jo jsem měkěj,ale radši se svezu než se na těch rádoby ENDURECH nechat pořád tlačit na každou větší krtečinu
čus bulis
Upravil bulis dne 14-06-2013 12:30
Zdar kamarádi v jedné stopě.Dneska v noci mi byla ukradena motorka pro ty co ji neznají
Kawasaki KLX 650 černá barva.Myslím,že skončila v polsku,ale třeba ji někdo potkáte.Tak pokud ji uvidíte napište mi prosím na diskuzi nebo pm.Dík čus bulis
''
''
No to si děláš pr...l !!! Kujvy to jsou jak něco budu vědět hned se ozvu. Jinak jak ji poldové najdou tak bude zaparkovaná u mě,pravděpodobně.
Moto Šlerin Liberec
bulis napsal:
Zdar kamarádi v jedné stopě.Dneska v noci mi byla ukradena motorka pro ty co ji neznají
Kawasaki KLX 650 černá barva.Myslím,že skončila v polsku,ale třeba ji někdo potkáte.Tak pokud ji uvidíte napište mi prosím na diskuzi nebo pm.Dík čus bulis
''
''
kuuuuurva!
poprosím přátelé z polského fóra hledat možná objeví někde na prodeji
No to je v p.r.d.e.l.i., lámat ruce těm zmetkům, jen je chytit. Budu dávat pozor, ale sám víš jaká je šance. Chtěl jsem sem něco napsat o našem včerejším a dnešním poježdění, ale nějak mě přešla chuť.
Tak držím palce a drž se, chlape.
Čau, Tom
Co se to sakra deje??
V nedeli v Hodkovicich nejak **** ukradl Petroj bryle, a tet tohle
Jasny ze budu koukat, jestli ji nepotkam. Nejake extra poznavaci znameni?
Ani se me nechce ptat, jestli mate na nedeli neco off-roadoveho v planu
Kluci díky za učast.Dneska jsem byl 2x v polsku kolem hranic ,ale nic.Dostal jsem nějaké tipy,tak uvidím.No po pravdě tomu moc šancí nedávám,ale co kdyby.Bo hužel není úplně jasný,že to byli poláci.Ještě tady řádí skupina cigánú z Mimoně minulí týden ukradli známému audi a6,tak že ku podivu nejsou úplně blbí museli překonat imo a construkt.Našla se někde u Petrovic v lese zapadlá jak v tom polsku v bahně,tak ji má zpět.Přeju Vám pěkné poježdění a pokud budete chtít na tu endurotrial trať vemu vás tam na kolečus bulis
Mambo napsal:
Hele klucí nevíte kdo by dělal tady v okolí výplety kol? Koukal jsem na tu svoji lundru a asi mě to nemine , dotáhnout to nepůjde protože niple už se ani nehnou, takže to vyřezat a dát nové. Ráfek už má taky dost a abych pravdu přiznal centrovat se mě to nechce takže to chce někoho ochotnýho.
Ahoj, no pokud si nechas udelat nove draty, tak bych asi vedel kdo by ti to vyplet. Treba ja, kdyz budu mit mustr
Jinak u hodin je nejaky pan Čejka, a to je profik. Potom tady je jeste Mirek Mencl v Kaškovicích.
Draty delaji tady:
[quote]qwert napsal:
Sákra bulis co to čtu.Už se mi to taky stalo tak vím jak ti asi je.Mě se po třech letech našla,přeji ti at ji najdeš mnohem dřív..[/quote
No máte to do polska taky kousek tak jste na tom stejně.Taky ještě doufám,ale jen trochu.Je to tak,že co polsko schvátí to už nenavrátí,alespoň tady máme takovou zkušenost. A NEBO:jeďte do polska na dovolenou. Váš motocykl už tam ječus bulis