No já mám v sobotu do 12.30 hlídačenku.
Takže můžu vyrazit jedině až potom.
Tak bud to stihneme nebo by se to muselo trochu zkrátit.
A nebo jinou trasu a tuhle nechat na jindy...
Volal jsem ještě Medvěda 77 a uvidíme jestli se přidá.. LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Nebo to nemusime jed vubec a pockat na pristi vikend na Stepana a Libora ;-) me je to jedno a kdyz by jel Medved tak on co by znalec vseh moznych cest dostane funkci vudce smecky :-) a nekde nas protahne
Upravil tornado33 dne 09-04-2015 23:33
Tak že soudruzi,otázka zní kolik nás bude,kde se sejdem a v kolik ......jelikož mám dnes poslední noční,tak dopoledne budu spát,tak bych potřeboval vědět jak se časově mám vstát a dál se přizpůsobit.Klidně můžem jed až odpoledne a něco kratšího,dnes jsem dál asi 160km a většinu v terénu a to na můj oblíbený písak,kde bylo pivko a klobása a tak jsem si dnes užil fakt pěkného dne a supr ježdění ....
Upravil tornado33 dne 10-04-2015 19:11
Hele jak jsem psal...já můžu vyjet až tak 12.30.
Medvěd se ještě neozval co a jak, většinou dá vědět až dopoledne, podle toho jak mu to vše vyjde.
Takže zatím jsme pouze dva.
Když se Medvěd zítra nepřidá, tak dáme něco podle tebe.
Jakou trasu pojedem je mi jedno...a sraz můžeme dát někde na půl cesty.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak Medvěd mi potvrdil dnešní účast!
Jede i se svojí drahou polovičkou....tak bych se držel klidnějších tras.
Ve 13.00 jsme na místě...
Upravil Niyo dne 11-04-2015 09:01
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak dnes najeto sice jen něco přes 100km.....ale za to po asfaltu jen minimum km.
Dík Petře....užil jsem si to.
Tady něco málo:http://bavorakx5....M_1774.jpg LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Zdravím učastníky zájezdu ..... škoda že jsme se trošku víc zahrabali díky mému bloudění v lese ale je vidět že enduro vše snese a že jsem mohl poznat Medvěda a jeho drahou polovičku.Sice chudák dostal ve dvou víc do těla ale i to se počítá,hlavně že mu to jeho dráhá nevyčítá,prostě ženská do nepohody a i k modelingu má vlohy ..... Tak že dík za hezké odpoledne
Upravil tornado33 dne 11-04-2015 23:26
Koukám že jste si pěkně užili, krásný fotky, cesty musely parádně upalovat . V Beskydech bylo taky moc pěkně, ale bez motorky trochu jinak.. Příští víkend ještě uvidím, ale nejspíš pojedu na Suchohrdelskou stretánku, kde se schází banda našeho kdysi "Tvrdého jádra".
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Haloo.haloo že by nějak mrvo ve východních čechách ja jen že zítra půjdu na přez čas makat ale na neděli bych vyjel na nějakou projížďku,má být totiž trošku líp jak zítra,že bych jel solo jen s manželkounem?