Ahoj hoši tak jsem si udělal Vééélkou radost a XT1200Z mě stojí ve garáži. Ještě jsem na ní nejel ale až se to podáří tak budu referovat PA
Moto Šlerin Liberec
slerin napsal:
Ahoj hoši tak jsem si udělal Vééélkou radost a XT1200Z mě stojí ve garáži. Ještě jsem na ní nejel ale až se to podáří tak budu referovat PA
COŽE???
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
slerin napsal:
Ok vééélká gratulace doufám,že budeš psát i negativní věci nejen pozitiva
slerin napsal:
...tak Vééélká g r a t u l a c e!
...a přeju (třeba i sta)tisíce šťastných kilometrů !!!
Hm panáček se rozjel, tak doufám že budeš spokojenej bo tak je to správné a tak to má být a že nebudeš psát žádná negativa, protože je nebudeš moct najít.
S Rablenkou cestou necestou
k referencím. známej letos najel na ST1200 30 000 km bez jediné závady... tak doufám že bude lítat dál. a jezdí i off.. svědčí o tom 21'' kolo a to, že je motorka furt od bláta
narazil jsem na docela pěkné presenční video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TMDDyAdquQQ&feature=player_embedded[/youtube]
If you see the flash, it's already too late
Flash napsal:
k referencím. známej letos najel na ST1200 30 000 km bez jediné závady... tak doufám že bude lítat dál. a jezdí i off.. svědčí o tom 21'' kolo a to, že je motorka furt od bláta
Flash napsal:
Ahoj tak mám prvních 200km na Yamaze a musím říc že je to mazec. Jede to nádherně jak v malých tak velkých otáček. Přepínaní modu turistika a sport je tady dost velký rozdíl na sport to je jak když tě kopne kůň prostě super.Začátečnická spotřeba je zatím 6.5l.Vysoké plexi +malý nástavec od turatechu a jste úplně bez větru.takže zatím PA
Moto Šlerin Liberec