Hele, ja myslim že to bude dobrý stroj, v terenu to na KTM asi nema, ale konkurencí Hicksovki to asi bude. No ja nevydržel čekat...
cestovaní na moto - to je vášeň
tak já to konečně napíšu, když někdo parazituje na uspěchu jiného a kopíruje jeho rysy, vadí mi to, pro mě je tento triumph passe i kdyby jej prodávali za 19 999,- Kč. Proč nejdou vlastní cestou? Od počátku je to ubohé
Pardále, jak to tak vypadá, nic pro tebe.Terén jen z dálky. A vizuálně se mi taky moc nelíbí.Strašná hromada trubek. Italky se mi proto taky nelíbí. Ale proti gustu ... Jediný motor je zajímavý, ale je to Triumph, takže angl. kvalita.
to 3X a PeDR: Chlapi buďme rádi za každé nové použitelné cestovní enduro. Kolik jich je s 21" předním kolem na drátech a přijatelným podvozkem? Motor bude OK. Hmotnost ještě ujde. Kvalita snad taky OK. Cena?
BMW R800GS konkurenci potřebovalo. To že se mu novej Tiger podobá bych neviděl jako tragedii.
Ten tiger by se mi taky na hraní líbyl i když na 8-smikilo váha žádná sláva a co říkáte na nové varadero resp. hondu crosstourer je to 4v s kardanem na drátech podstatně snížená hmotnost a slibují 170 kobylek to zní zajímavě a asi i cena bude dost zajímavá [youtube]9YTt2RghF8s[/youtube]
Upravil Marselus dne 28-01-2011 17:53
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
makak> no ani ty jejich testy nejsou nic moc Holt si počkám na jaro, až to otestuje někdo tady v republice a podá očité svědectví. teda krom stránek supermota, bo ty jejich testy stojí za starou belu
Tak koho jsem to potkal na novém Tigru v Modřanech kousek od motoshopu jel jsem na 8čce gs.... Jsem fakt nečekal že první koho v lednu potkám bude hned novej Triumph, ale první moje reakce? Jééé oranžové wosmikillo, pak se na mě natočil ten čumák a říkám ci cože? Už jo?
Tož jsem si to Supermoto koupil. Docela změnili design, ale obsah je furt na draka.. a ty testy.. boha.. Co se Tigra XC týče. Všechno OK. kritizujou tam ergonimii při jízdě ve stupnách, ale to je dle každého jedince a dá se to pořešit za pár korun přestavcema. Docela chválí přední vidlici, dle italů je lepší než u bewka, což mne potěšilo. Jinak hodně srovnatelné. Ve vyšších rychlostech dle testu je Triumph stabilnější a má celkově lepší ochranu před větrem. Ale co mne hodně zklamalo je spotřeba u nového Tigra. Bewko jezdí mimo město za 4,5 - vím že Honza tak nějak jezdí, zatímco tiger se nedostal pod 6 litrů.. což je fakt velký rozdíl. ve městě se to šplhalo k 7 a to mi přijde fakt moc. Pro cestování dost velké mínus.. i když to má o 3 litry větší nádrž než BMW....
Uvidíme, jak budou vypadat české testy a k čemu se dopídí jiní..
české testy budou stát za**** páč redaktoři co píšou ty testy tomu rozumí jak koza petrželi, kopírujou jen to co píšou ostatní a nevnesou do toho žádnou vlastní myšlenku. Všechny tyto rádoby testy stojí za****. Nejlepší je si to zkusit sám a pak si udělat obrázek. Já bych rozhodně nedával na něco co napíšou někde v časopise či na serveru. Obzvlášť ne supermoto a ani čmn. Kdysi to bylo dobré, ale teď co tam kluci vyváděj.. je to hnus velebnosti
If you see the flash, it's already too late
Tak svého času byl docela slušný Motoráj. Ti lidi vcelku věděli o čem píšou a co vím, tak i Motohouse ví o čem píše. Ale jasně, nejlepší je svést se na tom. Uvidíme, zda se na jaře domluvím se Ševčou. Ale i tak ty testy na netu a v jiných periodikých člověk musí brát v potaz... Páč je to přeci jenom největší zdroj informací - kor u novinek, kterých třeba u nás moc jezdit nebude...
To Dalis: nedostal pod 6l hmm tak to je docela mazec.... To Flesh: čeští redaktoři tomu také rozumí nic méně souhlasím že testy vetšinou stojí za **** a rovněž jim schází i ona vlastní myšlenka přesně jak jsi psal např. MotoJurnal.TV jejich testy? Bomba, já teda neumím ani ****lajs francouzsky ale jejich videjka jsou prostě luxusní http://www.youtub...uJGKTtWtnw něco takového mi tu hrozně chybí.
Řádný test je dle mého třeba tohle ]http://www.youtu...9aF0L8smac je přeci úplný základ při testu endur prohodit gumy za nijaký ten drapák, vzít slušného jezdce a pořádně to prubnout. A né jako tady x km silnic a jedna projetá polňačka...
Upravil Nakasu dne 05-02-2011 14:43