Pokud nevyhodí toho buka co teď dyzajnuje hondy, tak to bude ve stejném duchu
Ostatně i ta ostrá 450 co jede rally má určité společné prvky
Ale ta se jim povedla
Přední kolo má být 21" , tak snad z toho nebude varadero a nebo příšera jako strom
Ale očekávám, že to bude hodně ošizené , jako všechny současné hondy
Upravil PetrAT dne 17-10-2013 18:34
On to je trend dnešní doby.Dělat věci modernější a o to horší..
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
řádného nástupce by si zasložila, ale to víc starých endur - třeba Big. HOlt doba jde stále někam do kšá.. ještě že mám doma pár starých jawiček. Ty nikdy nezklamou
při broudání na netu jsem narazil na tohle, pro kolegy z čech bude asi potřeba překladač
[youtube]http://youtu.be/rIqGGcd963c[/youtube]
Upravil xx6 dne 24-11-2013 14:47
Tady je nějaké schéma odvzdušnění karburátorů :
''. Já mám na své Africe jednu hadici od karburátorů volně vyvedenou bez napojení, ale teď si z hlavy nevybavím odkud přesně vede.
No.Upřímně.12 let stojící motorka bude fakt terno...Jako artefakt do muzea dobrý. Za ty kroupy bych si dovedl představit v garáži technicky o dost lepší motorku a nebude mít o tolik víc najeto....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
mám problém s mojí novou Africou
o víkendu jsem si přivezl z německa zachovalou Africu typ RD04. Má najeto cca 80000km... stála cca 3 roky zaparkovaná v garáži a nejezdila.
Baterka byla už úplně vycuclá, takže jsme jí ani nenastartovali...
Doma jsme dali novou baterku, motorka točila, ale nenastartovala.
Po vysledování proč nejde nastartovat, jsme přišli na to, že do motoru nejde benzín. Zkusili jsme vynechat čerpadlo a propojit hadičky na přímo, tak potom motorka chytla... takže podle mě asi bude čerpadlo špatné... i když po vyndání čerpadla a připojení na zdroj vrčí.
Co ted s tím, jaká je nejlevnější oprava?
když čerpadlo vrčí a tlačí-tedy kontakty nejsou v háji,tak se koukni po relátku co ovládá to čerpadlo-koukni se do manuálu ,ale u rv.98 je pod levim posedlákem ,a projdi si všechny štekry,jestli nejsou zaoxidovaný
muf-hd napsal:
když čerpadlo vrčí a tlačí-tedy kontakty nejsou v háji,tak se koukni po relátku co ovládá to čerpadlo-koukni se do manuálu ,ale u rv.98 je pod levim posedlákem ,a projdi si všechny štekry,jestli nejsou zaoxidovaný
Kouknu ještě na to...
ještě bych potřeboval vědět, zda má být k čerpadlu viz. obrázek něco připojeno...nějaká hadička...? Já tam nic připojeno nemám...