Zkusil jsem udělat z celého víkendu filmek. Zase mi to 2x spadlo a celou noc se to 2x natahovalo na YT, to je vždycky hrůza! https://www.youtu...e=youtu.be
Na tento víkend už něco máma vyjížďku tak daleko teď dávat nemůžu.
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
No sláva tomu říkám slovo chlapa ..... ..... jinak s kámošem jsem ještě nemluvil skz tu navigaci ale tento týden se za ním stavím a domluvím Ti s ním konzultaci jak na Garmin ....
Libor 77 napsal:
Zkusil jsem udělat z celého víkendu filmek. Zase mi to 2x spadlo a celou noc se to 2x natahovalo na YT, to je vždycky hrůza! https://www.youtu...e=youtu.be
Na tento víkend už něco máma vyjížďku tak daleko teď dávat nemůžu.
Pán je šikovný filmař ..... že bychom to zkusili protlačit na Oskara .... No a jestli nebudou na vyjižďku lidi tak to necháme tedy na jindy je to dost dlouhá trasa ale je to fakt teť na jaře krása
Zaleží od kuď se pojede,lépe řečeno kde se chceš přidat .... chtěl jsem to dát přez Lázek,Drozdovská pila,Janoušov a Severomoravská chatata a zpátky přez Bukovou horu,Sazavák zas do Lanškrouna ......
Upravil tornado33 dne 12-05-2015 20:48
Zaleží od kuď se pojede,lépe řečeno kde se chceš přidat .... chtěl jsem to dát přez Lázek,Drozdovská pila,Janoušov a Severomoravská chatata a zpátky přez Bukovou horu,Sazavák zas do Lanškrouna ......
Taky jsem myslel ze se jede az k Ostrave.. Trasa pekna,Drozdovskou pilu jsem chtel jet. Slibil jsem mamce,ze ji po vice jak roce vyvezu,ale ne zadnim offem. Delam trasu po vedlejsich silnickach,vecer ji sem frknu. Ted na jare je krasne vsude ..
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Otazka zní má někdo vůbec zájem tento víkend vyjed ja jen že brzo začne teplo a pak dávám na 100% přednost vodě na GSX1400 a navíc už mám naplánovanou hromadu srazů,plus dvě dovolený a tím pádem bohužel s Váma přestanu jezdit a čas na další OFF s Váma bude až od zaří ..... a už teť mě to mrzí
Upravil tornado33 dne 13-05-2015 17:47
jen jsem doplnil obrázek pro představu a ještě otázka,neříkal si nahodou žádné OFF ..... jooo a přez školní statek ve Třěšnovci asi neprojedeš,je tam brána a většinou je zavřená ....
Upravil tornado33 dne 21-12-2015 20:58
Pokud bude v sobotu bezvětří, tak vyvářím dědoj auto, dnes jsem ho rozřezal. V neděli můžu až po obědě, dopoledne jdeme na Letohradskou pouť .
Libor 77 napsal:
Pokud bude v sobotu bezvětří, tak vyvářím dědoj auto, dnes jsem ho rozřezal. V neděli můžu až po obědě, dopoledne jdeme na Letohradskou pouť .
Tak že jsem to pochopil že si první kus co se hlásí na neděli a nebo to špatně chápu .... Já počítám že vytáhnu v sobotu GSX1400 a pojedu do HK a na neděli vytáhnu odpoledne Barborku a hurá do terénu ... tak kdo se další hlási?
Dnes při projíždce jsem objevil menší závadu na mašině.
Takže tímto jsem tento víkend dojezdil.
[youtube]watch?v=_CBy6dVXDuE[/youtube]
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Asi koupím nějaký levnější JTčko X-ring a bude po prdeli.
Za ty kačky co za to chtěj mě ani nebude tolik mrzet, že bych ho příští rok měl třeba koupit znovu.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád