Víkend se povedl, sešla se prima parta a pak už jde všechno jak po másle .
V neděli nebyl čas, ale ještě v noci jsem sestříhal videa a natáhl do počítače. Včera se mi povedlo dát za 2 hodiny něco málo přez 4 minuty dlouhé video (nechápu...) na YT a tak si jej můžete zkouknout. Neměl jsem při stříhání zapnutý zvuk a tak se omlouvám za necelé hlášky a podobně..
[youtube]sYpFbj9Yzyg&feature[/youtube]
Šárka je moc ráda že Vám chutnalo, pořád se mě ptala, zda jste to neříkali jen tak.
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[97.6Kb]
Upravil admin dne 01-09-2015 21:13
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jeden drobný dotaz na zdejší osazenstvo ,už se zde nezděluje jesti má někdo zájem o vyjížďku?Nebo to je nový trend a tak se to bude i nadále praktikovat?Já jen že dřív to tak fungovalo a teť je to jen asi na telefonické domluvě znamích a tak trochu se asi mijí učel tohoto fora?Nebo se mýlím?
qwert napsal:
Nic si z toho nedělej,se mnou už taky nikdo nechce jezdit..
Já bych jel, ale bydlíš moc daleko...
A jel bych za Tebou, abys mně nepřejel (kdybych spadl).
Upravil hobr dne 02-09-2015 19:55
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Já bych jel, ale teprve obědvám... Kde přesně by byl sraz? a máš odkaz na Mapy, abych měl představu co chceš jet? Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Tak nic, domluva tu nefunguje . Jdu něco dělat, když navrhovatel nekomunikuje .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Libor 77 napsal:
Tak nic, domluva tu nefunguje . Jdu něco dělat, když navrhovatel nekomunikuje .
Navrhovatel tu byl do 12h,pak následoval oběd a příprava Barborky ..... Tak že asi tak,jooo a výzva tu byla už do brzkého rána a já zde nejsem pořád,jak řikáš mám i jinou práci Jinak jesli jsi schopný upřesnit svůj čas odjezdu tak honem sním sem jinak jedu kolem tý jedný
Upravil tornado33 dne 05-09-2015 12:56
jj, jasně...nechci vám přesouvat dnešní vyjížďku...jenom, kdyby náhodou někdo chtěl jet (i) zítra, tak bych se pravděpodobně přidal...
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Fotek málo ale i tak to za to stálo !!! Jeden kousek na víc se taky našel,tak že dík Libore za Tvůj čas a chuť se jet projet na luxusních cestách,plus trocha bloudění nad přehradou
Nakonec jsme se domluvili a musím prohlásit, že vyjížďka neměla chybu (ač trochu nerad, aby si Petr o sobě moc nemyslel ). Samá šotolina, uzounké lesní silničky a počasí co nám přálo, místy to stálo za fotky, ale moc jsme nefotili. Nicméně tuhle trasu bych si klidně ještě jednou, jen to chce více času.
Vysvětlili jsme si i proč sem moc nepíšeme a z očí do očí se dokážeme i domluvit . Nemá cenu tady brečet, holt někdy nemáme čas.
Teď už víme že opět jezdíte a tak sem občas nakoukneme a určitě se nás sjede víc.
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[96.85Kb]