Tento článek není srovnávacím testem, ale mohl by zaujmout
...perličkou je, že KTM se v článku něco nelíbilo, tak si vymohlo změnu. Autor článku napsal:
"Článek byl na popud zastoupení KTM "zcenzurován", protože byl veliký problém, že se ve článku objevilo o jejich motorce něco negativního. To jen pro ty, kteří by se divili, že KTM je nejrůžovější motorka ve článku...
Pardon že to píšu. Ale už mě tenhle přístup KTM se*e
Napříště se psaní článků o této značce nadobro vyhnu." )
Ta KTM to s tou cenzurou a sraním se do článků a příspěvků m.cz přehání. Předtím se na jejich popud smazalo vlákno o problémech 1190ADV a přístupu, řešení reklamací, teď tohle.
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
Mne zajíma ta Kawa Versys 300 a GS 310.Uvažuji o koupi.Ta Kawa má drátěné kola a dvouválec ale zase mi nevyhovuje že je to Kawa.U toho Geesa mi zase nevyhovuje že je to BMW a ty kola.Rozměrově je to +- stejné.Na ty aktivity které provozuji (tj.pomalu a daleko) by to nemuselo být špatné.Je to lehké má to malou spotřebu a je to nové.Doufám že letos se toho dost prodá a budou k mání někaké normální uživatelské recenze.Příští rok mi bude 60...nebo 50....????už ani nevímtak bych to chtěl přes zimu pořídit a vyrazit na velkou jízdu do seniorského období mého života....Ale na druhou stranu prý život začíná po šedesátce...