tak to nemá chybu i když teda zrovna jako vrchol pereztace bys si to představovala jinak co naplat
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak
To je první díl naučného seriálu "Kdo nekrade okrádá svou rodinu"!!!
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
další z řady motorkářů, takovej stroj bych si také nechal líbit ještě kdyby tam měl chlazení na lahváče tak úplně nejlepší věc
[youtube]F8bXYNLxTmI&feature=player_embedded[/youtube]
If you see the flash, it's already too late
Dopis od PČR Příbram po 8mi měsících. Dostala jasné důkazy na DVD , fotografie osob a svědectví.
V dopise mi bylo sděleno, že NELZE s jistotou určit viníky nehody, osoby které napadali, atd.
timpádem je případ převeden do PŘESTUPKU !!! ten za chvilku bude promlčen a já si mohu jít dál po svejch, šoupat nohama, držet hubu a krok. KDE TO ŽIJEME? ano v ČESKÉ REPUBLICE !!!
Vlákno prozatím otevírám, jelikož nechci,aby se takovýto jasný případ ututlal a i přes jasné důkazy s tim Policie ČR nehnula. K čemu jí pak máme? Jen na další tahání peněz z lidí?
Pokud ani následné kolo medializace nedonutí příslušníky k práci, bude to opravdu smutné. Dosud jsem se chtěl médiím vyhnout a vyřešit případ v klidu, dle nějakých směrnic. Ale jak se zdá, není zájem.
Proto ani já nebudu mít důvod neposkytnout jistým reportérům VEŠKERÉ údaje k případu, včetně jmen, důkazů a postupu vyšetřování.
Motorky i bicykly jsou opět na silnicích a timpádem znovu aktuální.
Lidi, dávejte na sebe pozor, protože v dnešní době, pokud nemáte velmi vlivné známosti, tak se NIČEHO nedovoláte. Už jsem o tom přesvědčen.
Jsem doslova nasranej.
A závody pod záštitou Windoors okna Příbram se pořádají beze změny zvesela dál... tak bacha, až uvidíte nějakého šlapálka v dresu na silnici, aby se proti vám za další 2kilometry nevyřítil "pytel" dalších šlapálků v protisměru.
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S