OK zní to zní rozumně, že bych jezdil vyloženě mimo cesty to ne jen občas šotolina, spíš mně jde o to že když na silnici chytím díru tak to prostě udělá onu věc ale vyloženě na endurko ji nemám tak že to asi nebudu řešit, ještě jedna otázečka - tohle je bolest všech stromu?
Díky za trpělivost
Videjko z posledního víkendu na pomezí CZ/SK hranic aneb V-Strom weekend.
Vzhledem k tomu, kde jsme se pohybovali a že jsme první noc spali na Doroťance, jsme si v sobotu dali větší část trasy z letošního setkání cestovatelů na Doroťance a opět se mi potvrdilo jak dobrou trasu PetrAT zvolil...
Na videu jde vidět jak onroad tak offroad jízda. Bonbónkem je třeba část, kde jsme ve Staré Bystrici přemlouvali 3 jeptišky ať se vyfotí u Stromků a ony na ně rovnou lezly...8)))
Jo a má to 28 minut, což se někomu bud zdát dlouhé, ale tak to prostě je...
Kdo se bude chtít pokochat tak je to i fullHD...
[youtube]TPxVPWqg1Fs[/youtube]
Upravil Tarabys dne 30-06-2011 08:37
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
Dewal napsal:
OK zní to zní rozumně, že bych jezdil vyloženě mimo cesty to ne jen občas šotolina, spíš mně jde o to že když na silnici chytím díru tak to prostě udělá onu věc ale vyloženě na endurko ji nemám tak že to asi nebudu řešit, ještě jedna otázečka - tohle je bolest všech stromu?
Díky za trpělivost
zeptej se jakéhokoli Stromáka jestli náhodou neslyšel klepnutí v předních vidlích. Olej v tlumičích vyměn stejně (bude KO interval je 2roky) jestli jezdíš jen asfalt a šotolinu počítáš spíš v metrech dej olej co doporučuje výrobce 10W a dodrž vzduchovou mezeru podle typu pružin. Měl by stačit 1L pro oba tlumiče když nebudeš bryndat.
Ivan napsal:
Pekne video, paradne nastrihane. Akurat som si pustil vlastnu hudbu
Nebol by odkaz na google mapu s trasou ?
no jo, ale ono je i nastříhané na tu hudbu co tam je...
Mapu on-roadu co je ve videu máš tady (krom posledních pár vteřin, které jsou až u Jistebníku): http://goo.gl/TxSEK
Ten off výjezd a chata je v okolí Turzovky...
Upravil Tarabys dne 07-07-2011 10:07
kysin> je to GoPro Hero (mám variantu Motorsport) - dle mých "průzkumů" asi to NEJ co se akčních kamer týče. Ne jen kvalitou obrazu, ale možnostma (sekvenční snímání atd.) a hlavně ekosystémem uchycení. Mají vyřešeny snad veškeré situace, které můžou nastat.
No a ve fullHD vypadá ten obraz fakt dobře (majitelé dobrého připojení a výkonného PC si to na tom YouTube můžou pustit)...
Navíc teď jsme s ní blbnuli v Polsku ve vlnách Baltu, takže dokonalou vodotěsnost do 60m považuju taky za velké +...
Dewal napsal:
Zdravím
vlastním stromka ročník 05. Vlastním ho již 2 roky . Již od koupě řeším možná problém, nebo je to tak normální nevím. Cesta na UA byla poslední kapkou, abych s tím začal něco dělat. Vždy když projedu díru, tak mě v tom tak jako cvakne a to tlumiče nejdou nadoraz.
Nemá s tím někdo zkušenost
Nevím nepřijde mi že je to vubec spojené s vidlema jezdil jsem na 4 stromech a všem včetně mého i tarabysového to dělá taky. Přitom nejde o serii děr. To klepnutí je vyloženě takové řekl bych až plastové jako by při otřesu nějak kleplo oplastování o lešení. Možná ložisko v krku Taky jsem to řešil ale jen do té doby než jsme projel ostatní stromy někteří si toho ani nevšimli a od te doby to neřeším. Možná se mýlím jestli pochodíš s tím olejem a něco se změní tak dej vědět taky by mě to zajímalo.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
...jeptišky (slovensky "mníšky" ) na stromech
...offroudík vypadal taky dobře
To prezi - offik jsme jeli kolem naší chalupy a nahoře u kaple jsem Markovi ukazoval kam to vede a kde jsem byl asi před 20léty sakra uz je to 25let . Vede to po hřebenu hor a kdysi jsem tak šel kus pěšky cca 20km Není to CHKO - možná dál jo už nevím a vedou tam koleje od suv a taky tam jezdí lesníci a neviděl jsem zakaz vjezdu takže to tam chci projet a pak dáme další slezinu u nás a můžem si ten malý offík dát ještě jednůc + okolí . Kluci Slovenký tam litají na kroskách ale jsou to vyloženě místní na nějaké volné promenádování to tam rozhodně není chválabohu.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Chtěl bych se zeptat majitelů V-Stromů, jestli u 650 stačí ten výkon i na cestování ve dvou a s kuframa. Přijde mi to málo, stejně jako u Transalpa.....
Teď jsem jezdil na Slovensku ve dvou (a to nejsem žádný drobek), tři kufry a ještě něco navrch. Oproti Transalpu je to mnohem lepší, ten motor u V-Stroma je trochu někde jinde a má navíc 6 rychlostí. Musiš sice dost řadit, ale jinak naprosto v pohodě. Ostatní v partě jeli v jednom a rozhodně si nestěžovali, že bych je brzdil. V tomto problém nevidím, i když pokud by takto měl člověk cestovat opravdu často, tak by silnější motor byl samozřejmě lepší. Průměrná spotřeba do 5 ltr i takto naložený.
Upravil tra dne 02-08-2011 09:14
No ptám se proto, že mě napadlo, že baworák není jediná motorka na cestování..... Teď jsem trochu jezdil na Ukrajině a v Rumunsku a byl tam s náma kluk na Stromovi a je to vážně pěkná motorka.... a na rozdíl od dvou BMW, co tam byly, neměl ani žádné problémy.
Jediné, co mě odrazuje, je ten malý obsah, ale jestli říkáš, že je to v pohodě...
Možná bych se ještě poohlídnul po litru, ale ten se prý už nedělá.
No litr se dělá, ale u nás se už bohužel neprodává. Jinak ono BMW je určitě zase o něco výše (do terénu určitě o dost lepší, výkonější atd.), a většina kluků co jezdí na V-Stromu pak právě přechází na BMW. Četnost poruch nevím, ale motor vzducháč a kardan na mne působí jako spolehlivý základ. Ale je to o tom co každému vyhovuje. Pořizovací náklady, provozní náklady a váha u mne rozhodly pro V-Stroma. Neříkám ale, že navždy - to se uvidí. Momentálně však spokojenost, i když teď nový model V-Stromu je taky zase o dost lepší.
na Stromu 650 ve 2 s kuframa nejsi brzda tymu pri jakekoliv ceste s jednou jedinou vyjimkou. Pokud se nekdo rozhosne jet presun 170 km/hod po dalnici tak na to Strom nema. Cestovni rychlost 2 lidi + 3 kufry je max 150 - 160.
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.