Odchod ze stránek / zrušení registrace
|
qwert |
Přidané 04-12-2012 14:13
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Luky1 napsal:
Ty vol.e, ste se tady vsichni posrali nebo co. Za chvili budete rusit ucty i jen k vuli tomu ze nekdo da smailika na konci vety!!!!!
Přesně tak,najednou jsou přecitlivělí jak malé děti..Smajlík nedávám aby se z toho někdo..jak říkáš Luky.. |
|
|
|
Marek_T |
Přidané 04-12-2012 14:31
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
Niektorí sú precitlivelí, niektorí až moc subjektívni........ešte že aspoň ja som dokonalý |
|
|
|
Luky1 |
Přidané 04-12-2012 14:34
|
Člen
Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10
|
Marek_T napsal:
Niektorí sú precitlivelí, niektorí až moc subjektívni........ešte že aspoň ja som dokonalý
Veď hej, takých je naozaj málo
BMW R1200GS together and forever
http://luky2.rajc... |
|
|
|
qwert |
Přidané 04-12-2012 15:09
|
Člen
|
Marek_T napsal:
Niektorí sú precitlivelí, niektorí až moc subjektívni........ešte že aspoň ja som dokonalý
To je správný názor.. |
|
|
|
hans |
Přidané 04-12-2012 15:19
|
Člen
Příspěvek: 231
Založený: 12.12.10
|
beztak sem všichni ty rádobyodchozí budou čumět, akorát pod jiným nickem nebo na tajnačku....
a kecy o zrušení registrace se tu vedou jen proto, aby se zviditelnili nebo chtěj, aby je ostatní přemlouvali nebo co....
nepochopím....
když někam nechci lézt, tak tam nelezu a nedělám ze sebe na fóru chudinku....já taky nechodím do fóra na mortorkáře a nenapadlo by mě je votravovat tím, aby mě smazali....
a takový ty internetový kamarádčofty a citový výlevy, z těch by mě vomyli...
řeště tu technický věci, rady co a jak a kam vyjet a na zbytek se radši v.y.s.e.r.t.e.
Sapere Aude |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 15:32
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 15.05.10
|
hans napsal:
beztak sem všichni ty rádobyodchozí budou čumět, akorát pod jiným nickem nebo na tajnačku....
a kecy o zrušení registrace se tu vedou jen proto, aby se zviditelnili nebo chtěj, aby je ostatní přemlouvali nebo co....
nepochopím....
když někam nechci lézt, tak tam nelezu a nedělám ze sebe na fóru chudinku....já taky nechodím do fóra na mortorkáře a nenapadlo by mě je votravovat tím, aby mě smazali....
a takový ty internetový kamarádčofty a citový výlevy, z těch by mě vomyli...
řeště tu technický věci, rady co a jak a kam vyjet a na zbytek se radši v.y.s.e.r.t.e.
hele a je lepší BMW nebo KTM..otázka k věci
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
qwert |
Přidané 04-12-2012 15:33
|
Člen
|
Čuníku,ktm je hrozná mrdka.. |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 15:34
|
Člen
|
qwert napsal:
Čuníku,ktm je hrozná mrdka..
já to nebyl já to nenapsal..he he
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
qwert |
Přidané 04-12-2012 15:35
|
Člen
|
A proto si budu kupovat už třetí.. |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 15:37
|
Člen
|
qwert napsal:
A proto si budu kupovat už třetí..
asi proto že se ty dvě posrali??
|
|
|
motoblb |
Přidané 04-12-2012 15:39
|
Člen
Příspěvek: 1277
|
czunik napsal:
qwert napsal:
Čuníku,ktm je hrozná mrdka..
já to nebyl já to nenapsal..he he Ty se nechlam blíží se ti novoroční předsevzetí
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 15:46
|
Člen
|
nevím o čem mluvíš..ale mě vše jezdí jak má
|
|
|
hobr |
Přidané 04-12-2012 16:16
|
Člen
Příspěvek: 820
Založený: 03.01.11
|
rop napsal:
prezi napsal:
...jen pro připomenutí ocituji z prvního příspěvku tohoto vlákna, jakým způsobem je možné ze stránek odejít:
"Pokud nastane situace, že člověk dospěje k rozhodnutí odejít ze stránek, je to zpravidla otázka emocí. Zkuste to "rozdýchat", ovládnout se a dát tomu nějaký čas. S odstupem několika dnů se na celou situaci třeba budete dívat jinak."
Pokud ale jste rozhodnuti pevně (nesedí vám pravidla stránek, něco či někdo vám vadí, ...) z webu je možné odejít několika způsoby:
varianta 1: uživatel, pokud nechce být na webu, tak zkrátka přestane na stránky chodit a tím to končí
varianta 2: můžete si svou registraci zrušit sami - přejmenujete svůj účet, smažete či změníte avatar a vložíte nefunkční e-mailovou adresu
varianta 3: požádáte o zrušení registrace administrátora - ten pak postupuje, s ohledem na vaší dosavadní aktivitu na stránkách, dvěma možnými způsoby:
A/ pokud byla žádost o smazání profilu současně prvním příspěvkem v diskusním fóru, lze účet smazat úplně, protože jeho smazáním nedojde k narušení konzistence diskusí. Admin smaže kompletní registraci.
B/ pokud máte na stránkách více příspěvků, bude změněna personifikace účtu - váš účet bude neutrálně přejmenován (např. na xx1), smaže se avatar a vloží nefunkční e-mailová adresa. Diskuse zůstane zachována.
Budete-li chtít s něčím pomoci, kontaktujte mne na adrese , nebo telefonicky na čísle 608 113 666
Na základě reakcí na majitelé motorek BMW na těchto stránkách a celkovou úrovní příspěvků určité skupiny dopisovatelů žádám o zrušení registrace.
ROP
I Ty Brute? Zima bude ještě dlouhá...
Upravil hobr dne 04-12-2012 16:18
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain) |
|
|
|
xx4 |
Přidané 04-12-2012 16:45
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
rop napsal:
Na základě reakcí na majitelé motorek BMW na těchto stránkách a celkovou úrovní příspěvků určité skupiny dopisovatelů žádám o zrušení registrace.
ROP
...hele,že tys ještě nebyl s Qwertem a Lainenem na vyjížďce? Tam bys teprve viděl a slyšel reakce a boj oranžová vs modrobílá....
....a teď vážně.Staré známé přísloví říká,že není kouře bez ohně,takže nějaké to hovínko před dveřma mají i někteří majitelé BMW a né že né.Mohl bych tady kopírovat odkazy a příspěvky z webu BMWGS,kde se někteří jedinci vyjadřují k motorkám a majitelům KTM .A hezké čtení to není,to mi věř.
......a úroveň příspěvků? Zase bych mohl udělat srovnání s tvým "domovským" webem BMWGS a tam to zrovna tak není společenství Mirků Dušínů.
Tak to holt na webech bývá.lidi se občas poštěkaj,virtuálně si roztrhají občanky a pak když se ti samí sejdou někde na srazu (BMWGS,CENDURO,..) dovedou spolu v klidu vykecávat celé odpoledne...
Tak o tom popřemýšlej..
..tady máš důkaz,že Qwert a spol. nevraždí neviňátka a klidně vyrazí na kochací zájezd s majiteli GS a jedné Hondy .
''
Upravil xx4 dne 04-12-2012 16:53
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 17:02
|
Člen
|
pavelgs napsal:
rop napsal:
ROP
...hele,že tys ještě nebyl s Qwertem a Lainenem na vyjížďce? Tam bys teprve viděl a slyšel reakce a boj oranžová vs modrobílá....
....a teď vážně.Staré známé přísloví říká,že není kouře bez ohně,takže nějaké to hovínko před dveřma mají i někteří majitelé BMW a né že né.Mohl bych tady kopírovat odkazy a příspěvky z webu BMWGS,kde se někteří jedinci vyjadřují k motorkám a majitelům KTM .A hezké čtení to není,to mi věř.
......a úroveň příspěvků? Zase bych mohl udělat srovnání s tvým "domovským" webem BMWGS a tam to zrovna tak není společenství Mirků Dušínů.
Tak to holt na webech bývá.lidi se občas poštěkaj,virtuálně si roztrhají občanky a pak když se ti samí sejdou někde na srazu (BMWGS,CENDURO,..) dovedou spolu v klidu vykecávat celé odpoledne...
Tak o tom popřemýšlej..
..tady máš důkaz,že Qwert a spol. nevraždí neviňátka a klidně vyrazí na kochací zájezd s majiteli GS a jedné Hondy .
' '
ale jak koukám v pozadí,byl quert jeteja proto neviděl co se s ním vleče
a te´d do mě
|
|
|
Luky1 |
Přidané 04-12-2012 17:03
|
Člen
|
pavelgs napsal:
rop napsal:
ROP
Tak o tom popřemýšlej..
' '
Ale vraždíííí, mě utopil motoooor
Jinak co se týče webu BMWGS tak je to jak jsi napsal...všude budou takový a makoví. Ale podle toho nezatracujme celek že
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 17:06
|
Člen
|
Luky1 napsal:
pavelgs napsal:
rop napsal:
ROP
Tak o tom popřemýšlej..
' '
Ale vraždíííí, mě utopil motoooor
Jinak co se týče webu BMWGS tak je to jak jsi napsal...všude budou takový a makoví. Ale podle toho nezatracujme celek že
|
|
|
xx4 |
Přidané 04-12-2012 17:13
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Do pytle chlapi,vy mi to kazíte...
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
Luky1 |
Přidané 04-12-2012 17:14
|
Člen
|
pavelgs napsal:
Ani ne, já to píšu jako černá ovce BMWGS
|
|
|
czunik |
Přidané 04-12-2012 17:17
|
Člen
|
Luky1 napsal:
pavelgs napsal:
Ani ne, já to píšu jako černá ovce BMWGS
černá?? o tom nic nevím???? ty jsi hicks??
|
|