Turnovska sekce taky nezahalela. Najeta trasa na pristi vikend, Turnov-Petříkovice tam i z5 75% off.road. Najeto 226km, prum. rychl 45km/h max 145 km/h. Fotit jsme nejak nestihly. K Petrikovicim jsme dojeli od Babi pres mrtve jezero. Videli jsme i cast trasy Drapaku a bude to fakt zajimave
Bulis - "Ale jak jsem slíbil musím na Toma žalovat.Na oběd nás pustil až v půl čtvrté" - to je proto aby jsme neměli ty chráničový košile s břichama
Maty - tak jak je po děle a po duši?
Dan - pěkný, to jste střelci. My už máme hotovou trasu na TKC a začnem najíždět Krocana
Čau, Tom
Čus, sobota byla výživná, opravdu mě tahala žena z vany, takže jsem to nezatloukl....V noci mě vezla na traumačku, po rentgenech nic zlámanýho, jen zhmožděný mezižeberní svaly a lehce natrženej stehenní sval, chvilku se rozhodoval, jestli to bude na šití, ale ukacel jsem ho že ne....... potom jsem natáhnul na kejchnutí, tak poznamenal abych to nedělal. Já si kejchnul a málem se i pos.....
Ale dneska už lepší, pokud stojím, nebo sedím tak dobrý. Jenom v posteli se neotočím a kašlat a kejchat jsem si zakázal ......
Prej to bude bolet maximálně tři tejdny, ale myslím, že o víkendu to snad půjde..............
Maty - tak slovy klasika "táhni a srůstej" - uvidíš jak ti bude koncem tejdne, zas aby sis to nedokurvil při případným dalším válení.
Bulis - jestli budeš chtít tu jehličkovou tiskárnu tak se ozvi a až pojedeš autem přes Liberec můžeš se pro ni stavit.
Čau, Tom
Mati napsal:
Čus, sobota byla výživná, opravdu mě tahala žena z vany, takže jsem to nezatloukl....V noci mě vezla na traumačku, po rentgenech nic zlámanýho, jen zhmožděný mezižeberní svaly a lehce natrženej stehenní sval, chvilku se rozhodoval, jestli to bude na šití, ale ukacel jsem ho že ne....... potom jsem natáhnul na kejchnutí, tak poznamenal abych to nedělal. Já si kejchnul a málem se i pos.....
Ale dneska už lepší, pokud stojím, nebo sedím tak dobrý. Jenom v posteli se neotočím a kašlat a kejchat jsem si zakázal ......
Prej to bude bolet maximálně tři tejdny, ale myslím, že o víkendu to snad půjde..............
Maty
No přeju brzké splasknití všech nateklých částí. Já ti vole říkal "prostě málo plynu!.Jen vtipkuju,hlavně ať si redy na wekend.čus bulis
bulis napsal:No přeju brzké splasknití všech nateklých částí. Já ti vole říkal "prostě málo plynu!.Jen vtipkuju,hlavně ať si redy na wekend.čus bulis
Já to měl z první řady a v tomto případě bych řekl, že na splašený autobus bylo plynu až moc
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Čau draci, tak v neděli bych chtěl vyrazit najždět Krocana - začít u větrníků a uvidíme co se stihne. Sraz zatím vidím na desátou na Totale, případně Bulis může přijet k větrníkům - a ne že mu zas hnedka praskne spojkový lanko. Kdyby se změnila předpověď tak to změníme podle počasí, zatím to ale vypadá na neděli v pohodě.
Čau, Tom
No - tak jsme neprojeli zdaleka vše co bylo v plánu, v jednom zabordeleným výjezdu mně bez rozloučení opustila spojka. Naštěstí měl Pardál lano, takže souprava SER 950 s dvoukolovým vlekem od Hondy dojela do civilizace.
Motorka už je u Bohouše, tak snad bude brzo v cajku.
Čau, Tom