Tak dnes opět super.
Všude bylo sice dost mokro....listí...šutry a blátivo....tak že tempo bylo pomalejší, ale i tak jsem si to moc užil.
Něco málo fotek -->TADY<--
A krátké video nahraju za chvilku
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak už jsem doma a nahřívám si hřbet u krbovek a pomalu vstřebávám zažitky z dnešní projížďky .... Jako vždy supr poježdění,pohodové i trochu akční vyjezdy po kamení a bahně se spouty mokrého listí,nakonec jsme to se Štepánem zakončili na Andrláku s velice chutným jídlem na závěr dnešního endurového poježdějí .... prostě paráda,díky za účast hoši
Štěpán měl bolavá záda...ale nevzdal to a bojoval statečně dál...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLbuqd4XZgQ[/youtube]
A Miloš s námi na první akci taky obstál na jedničku...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MYrfHhodcT8[/youtube]
Upravil Niyo dne 06-12-2015 18:23
Chlapi když vidím jak zápasili s malýma, chtěl bych vidět jak jste to zvládli s mastodonty. Miloše neznám, ale Štěpán patří mezi hodně zdatné endurysty a přesto měl co dělat aby vyjel...
Fotky pěkný, určitě to bylo dost náročný. Zkusil jsem vyjet na kole, ale moc to nejde , kua už abych měl po zákroku a mohl znovu sednout do sedla !
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
No kopec nebyl až tak prudký ale to mokré kamení,listí a trava dala fakt zabrat ..... měl jsem co dělat abych to dal,dost se smýkalo zadní kolo do strany,malem mě taky předběhlo ale nějakým zázrakem jsem to ustál a s Oldou jsme to dali .... ale jak se zastavilo nebyla možnost se plynule rozjet,jak to hrozně klouzalo ... holt trochu víc akční výjezd pro zpestření
Upravil tornado33 dne 06-12-2015 18:56
Jo jo.....byl to boj.
Zadní kolo lítalo do stran jako pominutý......furt pod plynem a hlavně nezastavit.
Musel jsem trochu ubrat když to Tornáda trochu rohodilo a musel jsem podřadit. Pak jsem to držel pod plynem a doufal že mě zadní kolo nepředběhne.....a nakonec nepřeběhlo!
A to jsi jel na 09 ??? No holt se pozná machr noooo... Kdy se stavíš pro vejslužku a šroubek? Já jen aby na něj dřív nepřišla koroze ...
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jo na 09ce.
Jako na ledu...kolo furt ve skluzu....v levo.....v pravo nebo naopak.
Bylo jedno jestli kamení...hlína...tráva klouzalo to furt!
Jediná pozitivní věc na e09ce bylo, když jsem cestou domů ze Svatého Jiří předjížděl osobák......tak jsem na dvojku zatáhnul za heft a kačka pěkně na zadní....hurá ku předu.
No asi koukali....co se to kolem nich děje
Na C02 a mokré silnici to takhle na zadní moc nešlo.
Upravil Niyo dne 06-12-2015 19:19
Neboj stavím....mám to v plánu!
Jenom čekám na volnější víkend....a jsem tam!
Však jsem tě neviděl kluku...až hamba!
Tak to se těšíme! Snad to stihneš ještě letos . A přiznám se, že bych dnešní vyjížďku nedal a nebo byl popo.... Jste všichni machři že jste to dali a nespadli !
Žabka udělala letos 3 chaloupky a jednu spešl...
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[100.91Kb]
Upravil Libor 77 dne 06-12-2015 20:05
Nechtěl jsem šířit pomluvy ale Olda opět nezklamal ..... škoda že neřekl předem že chce hodit vozemboucha,jinak bych si připravil foťak a než jsem se k němu došplhal tak už kačenku měl skoro na kolech .....
tornado33 napsal:
Nechtěl jsem šířit pomluvy ale Olda opět nezklamal ..... škoda že neřekl předem že chce hodit vozemboucha,jinak bych si připravil foťak a než jsem se k němu došplhal tak už kačenku měl skoro na kolech .....
No já furt čekal...kdo s těch lehkejch se odhodlá a pojede to prozkoumat!
Když se k tomu nikdo neměl, tak jsem to vzal opět na svoje bedra
Naštěstí to byl smyk zadního kola prakticky v nulové rychlost páč to do toho kopce po listí stejně nechtělo moc jet a pak krátká noha....jak je u mě zvykem.
Upravil Niyo dne 06-12-2015 20:54
taky jsem sebou plácnul pád právě předcházel tomu zdokumentovanýmu marnýmu pokusu se rozjet....na svou obhajobu chci dodat, že jsem byl hendikepován poměrně velkou bolestí zad...normálně bych si prostě odšlápnul a jel...takhle jsem motorku hned zahodil....no a miloš za mnou neměl šanci a musel taky z motorky, sorry...ale aspoň mi dal domíka na kola, já bych neměl šanci, díky
jinak vyjížďka skvělá, Petr s trasou opět nezklamal-paráda, a já si to, potom co mi zabral druhej brufen, taky docela užíval...
Nyjo: tvůj pád měl tentokrát i uměleckou hodnotu...přidals ukázkovej parakotoul....fakt škoda, že není video...mohls mít důkaz, že když na to přijde, tak i skáčeš, skáčeš dobře, skáčeš rád
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Opět jen malí průzkum třeba na tuhle neděli dát něco malého jen kolem Ustí na pohodu a pak chvilku posedět v teple na Andrláku s dobrým gablíkem k tomu ....