Barney napsal:
Nic mi neodpadlo a dojel jsem domů. Ale trpěl jsem!
Ber to tak,že co tě "nezabije",to tě posílí a jelikož jsi tu náročnější šotolinu u Hraničných Petrovic dal s prstem v nose,tak tě to evidentně posílilo.
Jo a abych nezapomenul.Musím pochválit Staňku -Joni-XJ,za perfektní provedení výjezdu u Podlesí.Dala to s přehledem.Klobouk dolů.
Díky za poklonu, ale byla to vyjížďka opravdu nedělní....
Bylo to super a příjemné zpestření volného odpoledne. Kluci, ještě jednou díky. Ráda to zopakuji a klidně příště můžete přitvrdit - ostatní mně taky "nešetří"...
O jakém přitvrzování je řeč?
Jsi tu správně.Jedná se o OFF přitvrzování. Mohl bys zrežírovat další vyjížďku
Barney napsal:
Nic mi neodpadlo a dojel jsem domů. Ale trpěl jsem!
Ber to tak,že co tě "nezabije",to tě posílí a jelikož jsi tu náročnější šotolinu u Hraničných Petrovic dal s prstem v nose,tak tě to evidentně posílilo.
Jo a abych nezapomenul.Musím pochválit Staňku -Joni-XJ,za perfektní provedení výjezdu u Podlesí.Dala to s přehledem.Klobouk dolů.
Díky za poklonu, ale byla to vyjížďka opravdu nedělní....
Bylo to super a příjemné zpestření volného odpoledne. Kluci, ještě jednou díky. Ráda to zopakuji a klidně příště můžete přitvrdit - ostatní mně taky "nešetří"...
O jakém přitvrzování je řeč?
Jsi tu správně.Jedná se o OFF přitvrzování. Mohl bys zrežírovat další vyjížďku
No s radostí ale až po táhle akci.. ''
tak vši a nej jsme na jiné akciužij si to
s větrem ve vlasech
Protože mi odpoledne zůstalo volné,jedu se projet někam na Jeseníky.Pokud se někdo chce přidat,sraz je v 13:30 na Benzině ve Fulneku.Protože mám dneska lenoru,jedu only asfalt (i když kdo ví......) po cestách 2-3 třídy.
-----------------------------------------------------------------------------------
Jsem zpět.Jeseníky sjem líznul jen okrajem,ale jak se ukázalo,bylo to jen ku prospěchu.Našel jsem neskutečné silničky až na hranici kozích stezek ,s neskutečnýma výhledama.Až doteď jsem si myslel,že tu oblast znám,ale to jsem se hluboce mýlil.Cestou jsem míjel další a další odbočky,ať už asfaltové nebo šotolinové,ale ty si nechávám na jindy.Oblast má minimální osídlení,cesty tak akorát rozsekané pro cendura,ale radost kazili cestáři s tím svým zatraceným flikováním térem a štěrkem.Za tohle bych opravdu s chutí někomu prokopl "výlohu".
Protože jsem jel kochacím tempem,krátící čas mě donutil nakonec na šotolinu vjet a několika krátkými "tahy" lesama se rychle posunout dál.Potom skrz "Libku" zadem do Vítkova a domů.Najeto 280km.
Pokoušel jsem se dát trasu do několika plánovačů,ale některé cesty neznají a odmítají spolupracovat,takže to zase někdy sepíšu a prsknu to sem ve formě povídání.
Upravil xx4 dne 02-07-2011 19:33
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
taky jsme se dnes toulali tím směrem, ale nakonec opravdu jeseníkama včetně červenohorského sedla s jeho zatáčkami. měla jsem dnes slinu na svižnou jízdu ta tvoje trasa mě moooc zajímá, tak určitě nezapomeň na svůj slib
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
refi napsal:
taky jsme se dnes toulali tím směrem, ale nakonec opravdu jeseníkama včetně červenohorského sedla s jeho zatáčkami. měla jsem dnes slinu na svižnou jízdu ta tvoje trasa mě moooc zajímá, tak určitě nezapomeň na svůj slib
Původně jsem chtěl jet taky na Červenohorské sedlo a pak něakm k Rejvízu,ale cestou jsem míjel odbočku "do nikam" které nešlo odolat a tak jsem dal přednost "objevování" před profláklou trasou.No a vyplatilo se..
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
a to si představ, že na sedle jsme nepotkali kromě brambor a jedné ktm žádné motorky ale pak taky pár odboček přišlo na řadu, i nějaké to pole
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Až se zase budete "toulat" tímto směrem, můžete si to dát přes Karlovice a buď navštívit Pension U řeky, nebo "mořské oko" - obojí dooost zajímavé. Ale bacha - na Mořské oko bez drapáků POUZE ZA SUCHA a jen PRO ZKUŠENÉ....
Batman forever...
Tak máme za sebou TPC2011 a nezávidím dneska těm co jedou domů až na druhou stranu,jinak mimořádný výkon projet Čr na jawě 20 a dva na Simálech
s větrem ve vlasech
pavelgs napsal:
Protože mi odpoledne zůstalo volné,jedu se projet někam na Jeseníky.Pokud se někdo chce přidat,sraz je v 13:30 na Benzině ve Fulneku.Protože mám dneska lenoru,jedu only asfalt (i když kdo ví......) po cestách 2-3 třídy.
-----------------------------------------------------------------------------------
Jsem zpět.Jeseníky sjem líznul jen okrajem,ale jak se ukázalo,bylo to jen ku prospěchu.Našel jsem neskutečné silničky až na hranici kozích stezek ,s neskutečnýma výhledama.Až doteď jsem si myslel,že tu oblast znám,ale to jsem se hluboce mýlil.Cestou jsem míjel další a další odbočky,ať už asfaltové nebo šotolinové,ale ty si nechávám na jindy.Oblast má minimální osídlení,cesty tak akorát rozsekané pro cendura,ale radost kazili cestáři s tím svým zatraceným flikováním térem a štěrkem.Za tohle bych opravdu s chutí někomu prokopl "výlohu".
Protože jsem jel kochacím tempem,krátící čas mě donutil nakonec na šotolinu vjet a několika krátkými "tahy" lesama se rychle posunout dál.Potom skrz "Libku" zadem do Vítkova a domů.Najeto 280km.
Pokoušel jsem se dát trasu do několika plánovačů,ale některé cesty neznají a odmítají spolupracovat,takže to zase někdy sepíšu a prsknu to sem ve formě povídání.
Škoda že to čtu až dnes, včera jsme se poflakovali společně s mou drahou polovičkou opačnou stranou po Beskydských kotárech, tak pro příště budu pilněji sledovat diskuzi a moc rád se přidám.
Posledně to vypadalo na parádní vyjížďku a rád bych si ji zopakoval.
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
petr_t napsal:
Tak máme za sebou TPC2011 a nezávidím dneska těm co jedou domů až na druhou stranu,jinak mimořádný výkon projet Čr na jawě 20 a dva na Simálech
petr_t napsal:
máš fotky? jel i bidloš?
Bidloš nejel,je touto dobou někde ve světě,no a fotky? možná Moranka dvě udělalabyla dobrá trasa Aš,Stříbro,Blatná,Prčice,Vys.mýto,Litultovice,Jablůnkov.Aranka řídila Helpcar a prej to bylo naposledy co jela v dodávce víc jak 50km
s větrem ve vlasech
Páč mi to dneska zase cuká rukama ,vyrážím odpoledne na výletík směr Jeseníky .Pokud by se chtěl někdo přidat,budu odjíždět ve 13:30 z benzinky ve Fulneku.
Prezi> hmm, tenhle víkend jsem pasé I když, v neděli pojedu směr jeseníky, ale autem
Ale s tím offem to je u mne horší. Dal jsem si včera bazény a šlo to, ale nějak to zatím není ono...
prezi napsal:
...poslal mi PavelGS fotku ze své středeční vyjížďky
''
...to je lákavé ...že by inspirace pro nadcházející víkend?
...já můžu v sobotu dopoledne, nebo pak v neděli celý den (asi)
Rád dodám trasu,protože osobně nemůžu.Dneska ráno jsem pod přední vidlí našel loužičku oleje.Umřelo gufero.Zítra vezu šavle na poléčení.