ok ono asi bude záležet z kteé strany budeš najíždět. já vím o dvou přístupech a z toho jednoho je fakt zákazovka. Ještě musím prozkoumat kam to vede na druhou stranu
jako dneska sem si pěkně zajezdil, nádherné dálnice
qwert> tak to je mi jasné, že těch příjezdů tam bude víc já psal, že vím o dvou a jeden je od toho pramene. Netroufl, netroufl... to by se vidělo, ale když to říkáš ty, tak si ne.. přece jenom moje E07 nejsou zrovna krosové drapáky
Naivka jsem si nasadil ortézu na bolavou pařátu jako že to nebude bolet.
Naštěstí úchylové jako Itchi a spol mě dnes nenaháněli tak jsem s Mítou vyrazil výletovým tempem hledat Pantátovi jeho ztracenou SPZ,tu jsme bohužel nenašli ale zem vydala jiný zajímavý kousek plechu patřící do kolekce oblbováků samotného Adolfa.Hezký výlet,Míto díky za společnost..
''
''
''
''
Upravil qwert dne 05-05-2013 21:15
qwert napsal:
To bys v qwertlandu měl,jinak mezi těmy 800 jeleny dlouho nepřežiješ..
To podtrhuju..Nedávno jsem tam viděl mega stádo.Do toho vlítnout,tak je vymalováno.. Některé úseky už si ani nedovolím jet rychle,tak jako kdysi.Je to o hubu...
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
To bys v qwertlandu měl,jinak mezi těmy 800 jeleny dlouho nepřežiješ..
Jako je fakt, že jsem na hranici potkal takové menší stádečko, ale kura, nějaké přerostlé to bylo pak sem málem přejel zajíce a jednu srnku (naštěstí drobnou) sem minul taky jen o pár metrů.. Já to spíš myslel vůči těm značkám