Tak letošní sezona zahájena!!!
Sic nevím kolik jsme najeli, ale bylo to super.
Velké dík Milošovi za to ,že to dnes odvodil a Štěpánovi za to, že to vše ze zadu jistil.
Na začátku jsem si říkal, že se při první letošní vyjíždce nebudu pouštět do žádných větších akcí, tak opak byl pravdou.
Chvílema jsem si říkal, že terén je tak na crossku a "NÉ" na LC8 s 09kou na zadku.
Ale vše dopadlo perfektně.....nějaký ty skoky byly....aj se driftovalo....skvěle pokecalo.
Fotit se nějak nestíhalo....mám asi dvě fotky a dvě krátké videa....přidám je sem co nejdříve.
Takže kluci dík a už se těším na příště.
První vyjíždka
Tady to máš Milošu...můžeš se kochat :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X6ANL-ETn8c[/youtube]
Upravil Niyo dne 05-03-2016 17:40
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
No chlapci je vidět že jste se řádně pobavili a to je dobře ..... no ja holt seděl na učebně a nasával info o vyhláškách a předpisech pro získání ZP a tak jsem se domů dostal až v 16h a aspoň na hoďku se jel projed po okolí Jinak na ježdění s Váma budu mít čas jen v neděli a to až do konce dubna a na začátku v květnu bych měl mít zavěrečky a pak už budu moct i v sobotu,tak že za mě asi tak ....
[img]''[/img]
Upravil tornado33 dne 05-03-2016 18:29
No Štěpáne nevím!!!
Aby jsi jako zdravotník neměl plný ruce práce.....ono když se potkaj dva magoři z bouchačkama nemusí pokaždé dopadnout dobře
Upravil Niyo dne 05-03-2016 18:50
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
No každopádně to nemám do budoucna na myslivce ale jen na ochranu rodiny,když koukám co se děje v evropě a kolem nás!!!Taky to je hezký koníček když jsme si hráli s pistolkymi pif,paf ale jen pro vaší informace teť je na střelnici žadatelů celý dav .....
Upravil tornado33 dne 05-03-2016 19:31
Kluci dnes mě šíleně svrběly ruce, ale kolega mě vytáhl na procházku a tak jsem to rozchodil. Včera jsem se u profíka v Pardubicích dozvěděl (po 5 měsících...), že mám utržený boční vaz na vnitřní straně a vytahanej křížovej. Operace až 11. května . Do tý doby nevydržím! Kdyby jste měli náladu některý den na něco volného po asfaltu a lehkém terénu (vím, děsná nuda..), tak se tůze rád nechám vytáhnout. Sám se dost bojím..
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
tornado33 napsal:
No každopádně to nemám do budoucna na myslivce ale jen na ochranu rodiny,když koukám co se děje v evropě a kolem nás!!!Taky to je hezký koníček když jsme si hráli s pistolkymi pif,paf ale jen pro vaší informace teť je na střelnici žadatelů celý dav .....
No jo ale když přijde na věc tak se bouchačky začnou odebírat těm co je maj zaregistrovaný.
Neper se,život ti dá do držky sám.