Máj to tam uzavřený.
Někdo tam má postavenou boudu a hned nás vyhnal.
Vypadá to na Skauty nebo něco takového.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Loni se tam ještě nechalo jezdit,ale prej maj pulku písáku pronajatý airsoftáci měla by to bejt ta část co patří městu
Medved 77 přiložený následující obrázek:
[77.85Kb]
Upravil Medved 77 dne 07-03-2016 15:34
Neper se,život ti dá do držky sám.
No pokud počasí a další okolnosti dovolí, tak rád vyjedu.
Ale Martine, je mi jasný ,že si vezmeš TTRku. Tak prosím žádnou velkou divočinu.....bude asi furt dost mokro.
Stačilo ted s Milošem.....ten vlétnul do lesa a úplně zapomněl ,že za ním jede šofér s autobusem od KTM
Až na to ,že jsem si tam dal jeden výjezd a na konci výjezdu někdo s bagrem udělal schod jak kráva....málem jsem se tam přerazil
Jinak to tam bylo fajne
Milošu však neboj...Petr nás zas vyveze do dobrýho lomu....tam jsem si to užil!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_1l8G4wX5a8[/youtube]
Upravil Niyo dne 07-03-2016 16:06
Nyjo napsal:
Až na to ,že jsem si tam dal jeden výjezd a na konci výjezdu někdo s bagrem udělal schod jak kráva....málem jsem se tam přerazil
Jinak to tam bylo fajne
Milošu však neboj...Petr nás zas vyveze do dobrýho lomu....tam jsem si to užil!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_1l8G4wX5a8[/youtube]
Nj,jenomže Petr má teď soboty zasekaný zbrojákem...jedině v neděli..
No a čéče co tam chceš těd dělat
Vono bude lepší do písáku až to bude alespon trochu suchý a užijem si to....však si to viděl minule když jsme se brodili ve srač...ch. LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Nyjo napsal:
No a čéče co tam chceš těd dělat
Vono bude lepší do písáku až to bude alespon trochu suchý a užijem si to....však si to viděl minule když jsme se brodili ve srač...ch.
To jo,je to ještě moc nacucaný ale když já se tak těším
jj, byli jsme tam s Petrem a jeho ženou... stačí překonat dvě závory... zajímavá trať... chtělo by to zjistit, kdo se o to stará a zkusit se domluvit na svolení k občasnému užití...
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Nyjo napsal:
No pokud počasí a další okolnosti dovolí, tak rád vyjedu.
Ale Martine, je mi jasný ,že si vezmeš TTRku. Tak prosím žádnou velkou divočinu.....bude asi furt dost mokro.
Stačilo ted s Milošem.....ten vlétnul do lesa a úplně zapomněl ,že za ním jede šofér s autobusem od KTM
klidně bych vzal velkou, ale ještě jsem tam neudělal olej a z E09 jsou slicky... a za tohodle mokra.. na TT jsem ale taky bez vzorku, takže se neboj bylo by to vyrovnané
kde a v kolik ? pokud nebude moc chcát, na to jsem už asi starej a lenivej
If you see the flash, it's already too late
Je hezké že se chlapci domlouváte co dát .... ja jen že kdyby byl plán na neděli tak se na 100% s ženuškou hlásím a jako uplatek nabízím buchty dle výběru a tím to zahajuji hlasovaní o náplni třeba švestky,tvarohem a nebo štrůd .... PS:berte to jako drobný uplatek za přiklonění se k neděli .....