No konečné rozhodnutí bych stejně nechal až na pátek a podle počasí uvidíme co a jak.
Ono se uvidí jestli o víkendu vůbec půjde vyjet
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
sníh nevadí, ale blbý je déšť. Uvidíme v pátek případně v sobotu ráno. Snad stihnu vyměnit olej a bude hezky... jinak by to bylo zase někde na půl cesty ?
If you see the flash, it's already too late
tak co, jak se domluvíme ?
kdy, kde, kdo ?
zítra má být polojasno 3-5°C bez deště
neděle to samé.. mně by se to hodilo spíše v sobotu, ale v neděli bych si to taky zařídil. případně můžeme oba dva dny
prosím účastněné aby mi poslali do SZ telefon, mám pouze asi na 2 z Vás abychom se případně lépe domluvili
medvědě, pojedeš taky teda ? dlouho jsem Tě neviděl
Tak chlapci musím vám říct že buchty nebudou .... Bohužel se budu muset všem omluvit ale v neděli nebudu moct a ten důvod je ten že nemám jed na čem,jelikož po 4měsicích mých žadostí o servisní prohlidku při 20000km jsem dnes konečně odvezl motorku na servis a budu ji mít až na čtvrtek Tak že ještě jednou velká omluva a to proto že ta to situace se stává jen jednou a to maximálně za deset let ..... Jinak kdo by chtěl buchty a např. dobrou kávu není problém se stavit a všeho bude vrchovatě,tak že Vám přeji suprovou vyjížďku a už teť Vám skrytě zavidím,tak za mě enduru zdar a příští neděli jsem první kdo se hlasí na další vyjížďku ....
Upravil tornado33 dne 11-03-2016 12:49
kdybych měl gumy na velkej a ne slicky, mohl bych jednu motorku půjčit
ale na hodně sjetých (opravdu hodně) devítkách od mitasu v tohmle promočeném počasí, nevim nevim a přezout to asi nestihnu
pozvání na "piknik" zní lákavě, ale kdo ví jak to bude
Flash napsal:
tak co, jak se domluvíme ?
kdy, kde, kdo ?
zítra má být polojasno 3-5°C bez deště
neděle to samé.. mně by se to hodilo spíše v sobotu, ale v neděli bych si to taky zařídil. případně můžeme oba dva dny
prosím účastněné aby mi poslali do SZ telefon, mám pouze asi na 2 z Vás abychom se případně lépe domluvili
medvědě, pojedeš taky teda ? dlouho jsem Tě neviděl
Flasch já nejedu celou Sobotu budu v lese v neděli dopoledne to musím odvozit aby mě to nerozkradli a odpoledne jedem na vejlet plechovkou
Neper se,život ti dá do držky sám.
No kolegové mě je tak nějak jedno, či sobota nebo neděle.....
Domluvte se mezi sebou jak se vám to hodí.
Já jeden den provětrám auto a druhý motku...,,teda pokud počasí dovolí......byl jsem se podívat přírodě a je všude pekelně mokro
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Úplně jsem zapomněl, že v neděli slaví jeden rodinný příslušník slaví 87. narozeniny a bude rodinný oběd s oslavou, takže já se pojedu projet zítra... tak kdyby se chtěl někdo přidat, dejte vědět
No ni,tak bych to viděl zítra ve 13h na horní pumpě v Chocni....pokud nemá někdo lepší návrh.
Chtěl bych se podívat na tu trať k Újezdu ..
Dneska teda nic moc počasí...
Upravil Milos6 dne 12-03-2016 08:55
no nic extra ale stejně jedu. nějak okolo 13:00 taky.. jak jsem psal, zítra mi nevyjde kvůli tomu obědu. tak kdyžtak aspoň sám v okolí žamberka.. buď směrem na choceň, mejto či na druhou stranu na suchý vrch a okolí pastvinska... ještě uvidím, ale sluníčko asi nebude... zítra asi taky ne tak dneska moc nebrodit ;-)