Tak jsem doma.
Měl jsem strach, že bude zima, ale trasa byla suprová.
Člověk se furt musel hejbat,,,,takže jsem se ještě potil.
Kluci tak díkes a příští víkend se těším.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Už se na něm pracuje ..... bude to jedna nesestřihaná sekce s jedním ozembouchem jinak je vidět že ta první fotka až tak není špatná,je přímo z kamerky
Upravil tornado33 dne 20-03-2016 18:52
Sem si říkal...
Takovou dobu čekáš na fotku až sebou plácnu a dnes to máš dokonce hezky na videu
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Chlapi paráda! Chtěl jsem se dostavit aspoň na pumpu a pozdravit vás, ale mám vycházky až od jedné a tak bych to nestihl. Takový cesty bych nedal, hodně se teď bojím . Rád bych vás někdy viděl, má být hezky, tak bych dojel na nějaké místo po asfaltu a dali by jsme aspoň kávu či Oldův oblíbený gáááblííík .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Zdar Libore,neboj myslíme na tebe a určo se nějak domluvíme abychom tě viděli .... Jinak budou ze dneška i brutálnější vyjezdy a jen co budu mít nový noťas tak se dám do stříhaní a něco zas sem dám ....
Koukal jsem na počas až bude volno a v sobotu prý občas přeháňky a na neděli zatím výhledově až 13C a prý polojasno .... Tak jsem si říkal jestli nedat v neděli nějakou větší projížďku a vyrazit třeba už kolem 11h a někde se stavit na gáblík,to jen tak k uvaze a tu sobotu bych ja osobně vypustil .....