Tak pokud bude s kým tak bych zejtra vyrazil (Slerin, Bulis?), pršet nemá, ráno bude kosa tak bych nespěchal, jel bych třeba až v jedenáct. Sraz buď v 11 u mně, případně pro Bulise cca v 11.20 na Albrechťáku třeba u odbočky v větrníkům.
Čau, Tom
Bohužel já tento vikend nemužu.Tak snad se někdo najde.Dneska jsem si dal hoďku a pül s lehkejma jen kolem komina abych nevyšel ze cviku.Příští tyden bych měl být volný.Čus bulis
Tak pánové, Krocan se nám blíží a je potřeba najet a označit nejlépe celou trasu, takže denní rozkaz číslo 1 pro tento víkend :-):
Sobota - projetí a označení úseku od Hodkovic směr Vysoké, Olešnice. Start bych viděl v 10.30 ode mně, případně 10.50 z Hodkovic od pumpy
Neděle - projetí a označení úseku větrníky - Hodkovice, včera jsem s Korybutem část najel, je tam jeden moc pěknej výjezd a i sjezdík není úplně pohodovej :-). Start asi podobně - 10.30 ode mně nebo 10.50 od odbočky zë silnice na Vítkov k větrníků.
Vím že Pardál v sobotu nemůže, tak doufám že mně někdo podpoříte. Může jet samozřejmě i kdokoli mimo obvyklou partu. Z mimolibereckejch by měl bejt HonzaH.
Čau, Tom
Maty .. tak si to tam nekde na asfaltu nerozsekej... viš že s námi padaš jen do měkého :-D
No tak v neděli se projedem.. sobotni trasu znam, jen by to chtelo tam jeste dodahnout ten kousek z Vysokeho smer Tanvalde, respektive ze Zlate Olešnice tam jekde po tech loukach...
cestovaní na moto - to je vášeň
Počítám že na 10,30 dorazím k Tomovi - odložím věci a vyrazíme
neděle předpověď nic moc, uvidím jestli se raději neospr****u cestou přes chalupu domů
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Tak pánové asi jsem si tu plášténku mél vzít.Za Českým Dubem začlo chcát,že jsem sotva vidél na cestu.No přijel jsem zmrzlej jak sobolí h.o.v.n..o.Honzikovi tu cestu na chaloupku vúbec nezávidímčus bulis
Jo, taky mě to chytlo, ale jel jsem v tom jen deset minut, i tak nic příjemnýho.
Jinak ten zbytek trasy ti umím poslat mailem v .gpx, ale nevím jestli ti to k něčemu bude.
Čau, Tom