gpx navi umí, jestli umí i Bulios to se uvidí :-D
cesta na chalupu asi 3 větší přeháňky, ale jinak to šlo
rozebral jsem krk řízení, už bylo na čase, byl nenmazaný a zdálo se mi že tam byla už malinká vůle - teď už je to zase jako nové
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Krocan jizerský je přeci známý vodní pták čeledi bahmomilné rodu endurovitého
video od Maytho je od superatobusího setkání, o víkendu jsem projeli celou trasu ptáka a myslím, že při dešti do bude míty zajímavé
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
promiň maty, jsem si nepřečetl že jsi tu už posílal videa.. tak jsem ty Tvoje zkopíroval a dal do sekce tenerek, doufám že jsem neporusil autorska prava - kdyztak na dalsim setkanim to zkusime vyrovnat nejakou tou kapalinou
If you see the flash, it's already too late
Pardal napsal:
Maty .. ale neměli by jste tam tolik chlastat.. vždyť tam jen normální cesta... :-D
Čau syčáci ze severu. Pardál má pravdu, chlastu bylo mraky. Najížděl jsem tuhle trasu i s ohledem na slabší kusy ( off začátečníky a leštěnky) Nic extra záludného. Všechno bylo rychlý a rozdíl v náročnosti byl jen jak budeš tahat. No, bylo sucho, neskutečně prašný a napočítali jsme asi šest louží. Nikola našel tu šestou. Vedl jsem skupinu s Matym. Na mě trochu pomalé tempo, ale užil jsem si to. Byl to fajn víkend.
Ahoj lidi, tak jsem se konečně registroval i tady a rád se pojedu někdy projet i mimo silnici. Ovšem žádnej hard, mám obuto E-07. Kámoš z turnova má afru obutou porád na špalkách a to se mi už nechce afriku tak huntovat, vím jak dopadnul dominátor :-D
Tak vy Liberecký lenoši.Dneska s Pardálem krásných 50km offiku.Trochu vedro jedna pěkná tlama(samozřejmě moje)pak kávička a klobáska no a potom asfaltomrdalskou kochačkou domů.Tak doufám,źe se zase sejde naše silné jádro.Vždycky když se chce někdo přidat,tak ho plašíte(viz waca)čus bulis