Tak a teť otázka na Libora v kolik ty vidíš asi že dorazíš na to místo co jsem Ti poslal,jestli je realný čas asi kolem 14h,to abychom věděli v kolik si uděláe tu báječnou žranici s buřty ....
Upravil tornado33 dne 26-03-2016 19:49
tornado33 napsal:
No GasGas nevím ale kámoš jezdí tříkilo od KTM a je max spokojený a jeho brácha tež 300 a to Husaberg .... lehký hravý dvoutakt.Copak Suza už nestačí?
Chtěl bych něco lehčího a dvoutakt jsem ještě nikdy nejel
No bude Ti chybět ten supr zvuk laděného čtyřtaktu a budeš muset sebou vozit ještě petku s benzínem na větší vylety ....
Upravil tornado33 dne 26-03-2016 19:57
Tak jsem doma.
Dnes jedna z nejlepších vyjížděk vůbec ....ale jsem zhuntovanej teda řádně!
Kluci bylo mi ctí
Upravil Niyo dne 27-03-2016 18:44
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Taky jsem vás všechny moc rád viděl a poznal nového kolegu. Díky moc za občerstvení ! Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
paráda... už se válím....Libore, moc rád jsem tě zase viděl...a Oldo, díky, že si mě v tom nenechal a taky sebou plácnul
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Taky velký dík Liborovi za servisní nařadí a šroubů pár,co byl v té chvilce přímo od boha dar .... Bříško si za odměnu mohl nacpat a chvilku s námi i po bolavé nožce štestím hopsat
Chlapi víc fotek nemáte? Nafotil jsem dost na něčí foťák a určitě některé stojí za shlédnutí - kluci tam driftovali jak o život . Celá 178 km trasa a jen 3 fotky jak odpočíváte?
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Kua to musela být paráda! Na písku bych se bál, ale jinak cesty vypadaly i pro mě docela sjízdně a bezpečně. Až by jste jeli zase šotoliny na HK, určitě se přidám a prosím zda by to šlo stihnout do května, pak budu mít na 2 měs. po pi....
Fotky paráda, Peťo dají se snadno vložit i do videa, pak si jen upravíš jak se přelínají a jak dlouho se mají zobrazovat. Přidáš je tam stejně jako videa a přitom pak celý filmek spestří. Hudbu jsem vybíral většinou hodně neznámou a nikdo mi videa nestáhnul. (jen pro ještě lepší videa, jinak na začátek paráda)
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure