Jinak se nechci chlubit ale právě jsem začal jubilejní stou stránku .... což je i důvod k malé oslavě Tak doufám že se zítra nás pár sejde a mám za to že jsme domluveni,ja teť odjíždím na koncert Dymytry a Arakainu,tak že dál s vámi nebudu vést diskuzi a zítra budu v 10.30 na benzině .... zatím enduru zdar
tornado33 napsal:
Jinak jak říká Nyjo v tu sobotu bych klíďo vyrazil i v 10h a dali bychom zas někde gáblík a třeba přemluvím paní domací aby něco upekla ....
Tak jak šulibrci....pojede někdo v sobotu nebo ne?
Já bych jel
abbe faria tak v 10.30 bud na Gajeru
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
tornado33 napsal:
Jinak jak říká Nyjo v tu sobotu bych klíďo vyrazil i v 10h a dali bychom zas někde gáblík a třeba přemluvím paní domací aby něco upekla ....
Tak jak šulibrci....pojede někdo v sobotu nebo ne?
Tak hlásím že dnes jsem dal s klukama a paní domací celkově přes 150km a prdel mě bolí jak kdyby mě řezali holí .... Jinak supr,poznal jsem nové tváře a jarní příroda nemá chybu,jen škoda že foukalo jak prase ale to dnešní vyjížďce neubralo na kráse .....
Jo byla to párada.
Po počátečních nesnázích na trase v podobě pokácených stromů přes cestu, nesjízdných rozbahněných úseků a trocha bloudění se to potom dobře rozjelo...
Aj nějaká ta rozhledna.....kaplička.....lomy....brody.....aj jsem sebou zase plácnul ....takže vše při starém
A tak za mě plná spokojenost. LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Neboj....hned jsem tahal telefon, abych to stihnul cvaknout než to s polovičkou zvednete
[img]''[/img]
Upravil Niyo dne 02-04-2016 22:40
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
tornado33 napsal:
Jinak jsem zahlédl na fotkách Štěpána jak vesele jezdí na enduro škole Radarka za nějakou sličnou děvou .... .... proto neměl se čas ozvat .....
''
[/quote]
Hm asi služba na sanitce
Jinak díky za zážitky Super lidi
Upravil abbe Faria dne 02-04-2016 22:56