qwert napsal:
No jsem zvědav jak to příjmou zarytí bramboristé,takhle se už jednou přepočítalo Porsche když jim udělalo vodníka a ještě ho prdla do předu..
to je to nad čím dumám,jestli vodníka nebo poslední vzduch
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
qwert napsal:
No v jednoduchosti je síla..A za druhé to přece jen bude nevyzkoušená novinka..
Počkat nějaký rok, až vychytají mouchy (nebo od toho upustí).
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
qwert napsal:
No jsem zvědav jak to příjmou zarytí bramboristé,takhle se už jednou přepočítalo Porsche když jim udělalo vodníka a ještě ho prdla do předu..
to je to nad čím dumám,jestli vodníka nebo poslední vzduch
Fakt? Já jsem myslel, že to je jasné...
je to stejné jako s každou novou verzí Windows - počkat rok dva, až je na světě alespoň SP2 a pak je to (s výhradami) použitelné
Jak jsem ti už psal - ADV vzduch - ale jezdit na ni budeš ty, tak je to na tobě. V každém případě přeji úspěšnou volbu
BMW GS = stroj na radost
Je pěkné mít fungl motorku ale asi bych taky radši počkal (spíš čekám) rok než se vychytaj mouchy jako u všech modelů a že třeba u dvanáctky je vychytávali hodně dlouho. Už jsou první na světě a to je zákazníci teprve převzali a už je první svolávačka. Přece je to jen novinka, boxer přichlazovaný vodou. Navíc za rok možná dva bude advik
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...
Luky1 napsal:
Je pěkné mít fungl motorku ale asi bych taky radši počkal (spíš čekám) rok než se vychytaj mouchy jako u všech modelů a že třeba u dvanáctky je vychytávali hodně dlouho. Už jsou první na světě a to je zákazníci teprve převzali a už je první svolávačka. Přece je to jen novinka, boxer přichlazovaný vodou. Navíc za rok možná dva bude advik
advik vodník bude v listopadu
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Předchozí verze byly elegantní,ale na tomhle je vidět tak velká snaha o efekt,až z toho vylezla nevzhledná přeplácanina...
Upravil xx4 dne 08-08-2013 12:09
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)