Kde jsi tohle vyhrabal? To fakt funguje? nebo to je nějaká mystifikace
Nevím poslal mi to kámoš
Kamos ti poslal pravdivej navod jak to opravdu funguje,a ze to tak funguje mam potvrzene clovekem ktery je obcas ve volebni komisi...proste lide o teto moznosti nevedi.....a moc se o ni nemluvi,proc asi....
Upravil Hetfild dne 30-09-2012 22:13
Kawasaki KLE 500
Kde je vule,je i cesta.Kde je cesta, je i cil.
Kde jsi tohle vyhrabal? To fakt funguje? nebo to je nějaká mystifikace
Nevím poslal mi to kámoš
Kamos ti poslal pravdivej navod jak to opravdu funguje,a ze to tak funguje mam potvrzene clovekem ktery je obcas ve volebni komisi...proste lide o teto moznosti nevedi.....a moc se o ni nemluvi,proc asi....
Je to jenom část pravdy, hlasy nevolících se taky nijak nerozpočítávají. Prostě platný hlas je stovka, jinak nic. Viz http://hoax.cz/ho...tne-hlasy/
Možná by mohlo přispivat více členů tohoto fora? Nebo tahle loď popluje do ......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qQQV97Fahs&NR=1&feature=endscreen[/youtube]
Upravil xx2 dne 18-10-2012 20:44
No tak sláva,amnestovaní už se vracejí.
Jak v tom filmu,,Dobří holubi se vracejí"
Doteď jsem měl Klause docela rád,ale tohle trochu neuřídil,a nikde jsem nezaznamenal co na to říká on sám.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
V rádiu něco povídali že Klaus se nechal slyšet že i dkyž to teď nevypadá tak si mylsí že d dvou let se to vyhodnotí pozitivně či co...
jinak Klause jsem nemusel nikdy a po jeho projevech při svém obhajově postu dkyž tam ucekával a pak odešel pryč a po kauze Chilské pero..nevím odle mě je to ostuda!!
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Ludek napsal:
Budu volit Franze stejně je naše země jeden velkej cirkus tak ji muže reprezentovat klidně i počmáranej šašek
Ale pan Franz není počmáranej!!! je jen majinko potetovanej
jinak odemně bude mít taky hlas :-) když nic jiného podle mě je to rozumnej človíček co to sice bral ze začátku asi jako recesi ale mylsím že na to určitě má :-)
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
V rádiu něco povídali že Klaus se nechal slyšet že i dkyž to teď nevypadá tak si mylsí že d dvou let se to vyhodnotí pozitivně či co...
jinak Klause jsem nemusel nikdy a po jeho projevech při svém obhajově postu dkyž tam ucekával a pak odešel pryč a po kauze Chilské pero..nevím odle mě je to ostuda!!
Klaus obklopen svými poklonkáři žije mimo realitu! Samolibý ješita který ví všechno nejlíp. Rád by byl nezapomenutelným státníkem. Díky divoké privatizaci, rozdělení republiky a pochybné amnestii se mu to povede