hobr napsal:
Jestli ve finále zůstanou ty lambdy na kolenech, tak "potěš koště"...
Mi jsou nějaké lambdy u pr.dele.Kupovat to určitě nebudu páč mám tři Tenere 600.(nic lepšího dosud nikdo nevymyslel....)
Tak se s těma Tenerkama vyfoť a nespamuj o něčem, co tě vlastně vůbec nezajímá..
Upravil maraXRV dne 24-11-2018 17:48
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
Ono to taky bude v terénu stát za houby to poznala i moje máma co má 88 let a 10 dioptrií.Každopádně spojení "chytla mne za srdce" a "je ve výběru" se mi líbí...Já se celý život domníval že když mne něco chytne za srdce tak je rohodnuto.
Vlastimil: tak z toho spojení už jsem naštěstí vyrostl. I tak jsem měl asi 20motorek a myslím, že ještě pár kousků bude. Kdybych kupoval vše co mně chytí za srdce tak jsou to dva až tři kusy ročně :-)
Podle tvého uvažování bych byl už asi 50 ženatý :-D
Vlastimil měl těch motorek "trochu" více a je šťastně ženatý s jednou paní. Asi ho "chytla" za srdce...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
hobr napsal:
Vlastimil měl těch motorek "trochu" více a je šťastně ženatý s jednou paní. Asi ho "chytla" za srdce...
Zase píšeš nesmyslyjsem ženatý podruhé....Ale víte jak je to,"soužití muže a ženy bývá komplikovaké a často dochází k rozvodu.Většinou je to proto že jeden z nich je k.rá.va de.bil.ní"....