tot video je moc pěkné. chlapi se s tím neserou. mi se líbí jak pořád řešíme gumy a oni jeli to co jeli na silničních gumách a taky to sjeli.. i když určitě se trápili
jediný co je naprd že jim nerozumím ani slovo. zkusím přes známost jestli nám nepřeloží aspoň shrnutí závěrečné u toho vleku:
[youtube]XuQ4HGj4Ifc&feature=share[/youtube]
If you see the flash, it's already too late
Některé frky nemají chybu. Dlouho jsem se tak nenasmál.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Nejde si nevšimnout jak je KTM plná života a Ducati jak tlusťoch s vysokým tlakem
PS:Lokalita testu-Fačkovské sedlo
[youtube]U5Qkp8y882E&feature=related[/youtube]
Upravil xx4 dne 23-08-2011 21:02
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
tak zase něco mimo mototéma ale zvuk a dost hlasitě je opravdu nutný
[youtube]dcN1oMeFMJI[/youtube]
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Video na téma "kvadratura kruhu"
[youtube]Pk_99qpH1RE[/youtube]
Pánové já jako strojař taky žasnu.No jo no,halt každej má to svý,holt šikovný Žaponci.
Technologie jdou dopředu,kde jsou ty doby kdy se tyhle otvory dělávaly obrážečkou.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí