qwert napsal:
Já jsem to chtěl vzít tak nějak okolo..
To neva.Pokud nepadají houna s háčkama,tak se to dá vždycky.Dnes jsem koupil AC10,tak to půjdu některý den zase vyzkoušet.Asi si dám svoji tradiční jarní trasu.Doufám,že tam nebude moc vody.... Nějak nemám morál cachtat se v ledové vodě....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Medved 77 napsal:
Takže počasí o víkendu zase na p.í.č.u
Ještě neházej flintu do žita.Na tak dlouho to není předpověď,ale výhled a ten se ještě může úplně změnit....Pokud bude stejná předpověď i v pátek,tak je to v hajz... háji.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Medved 77 napsal:
Ještě neházej flintu do žita.Na tak dlouho to není předpověď,ale výhled a ten se ještě může úplně změnit....Pokud bude stejná předpověď i v pátek,tak je to v hajz... háji.
No na jednu stránku mě to vadit nebude když bude hnusně nepojedu=nic se neposere když mám tu KáTeeMku
Neper se,život ti dá do držky sám.
Medved 77 napsal:
No na jednu stránku mě to vadit nebude když bude hnusně nepojedu=nic se neposere když mám tu KáTeeMku
To je tak,když si koupíš jen demo verzi pořádné motorky. Máš si koupit full version KTM a pak budeš mít plnou spolehlivost. Šetřit se nevyplácí.Něco málo o tom vím.....
Medved 77 napsal:
To je tak,když si koupíš jen demo verzi pořádné motorky. Máš si koupit full version KTM a pak budeš mít plnou spolehlivost. Šetřit se nevyplácí.Něco málo o tom vím.....
Co to znamená full version?
Neper se,život ti dá do držky sám.
Jsem někde četl že ta je taky na h.o.v.n.o že prej moc žere a nejlepší je prej BMW
Co to čteš za brak?
Možná to někoho překvapí,ale minulý rok touhle dobou nebylo počasí o moc jiné.Sice občas vykouklo slunce,ale teplota jen 4°C a chvílem sněžilo..
Foto z 1.4.2012
''
Upravil xx4 dne 29-03-2013 23:04