CENDURO BABÍ LÉTO V BESKYDECH
|
prezi |
Přidané 06-09-2010 00:24
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
k otázce stanů: chlapi, předběžná dohoda s majiteli chaty zní - pokud bude naplněna chata, bude povoleno několik málo stanů ...k naplnění chaty pár míst chybí - v okamžiku naplnění kapacity bude stanoven počet stanů a cena ...pokud by v ten okamžik chtěla půlka chaty do stanů, budou stany zrušeny
...na druhou stranu nelze počet bydlících (spících) na Búřově nad kapacitu chaty navýšit výrazně kvůli kapacitě sociálních zařízení ...pokud je kapacita chaty (včetně dvou chatek) 54 míst, tak celkový počet spících na Búřově bude 60 až 65 max. - dnes upřesním
...vše (počet účastnílů, ubytovaných, počet jídel) musí být jasné do pátku 10.9. do 12:00 hod.
Upravil prezi dne 06-09-2010 00:30 |
|
|
|
refi |
Přidané 06-09-2010 07:29
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
tak teď už jen zařídit to počasí!! pověřils někoho? (ale já se nehlásím )
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
3X |
Přidané 06-09-2010 08:16
|
Člen
Příspěvek: 1698
Založený: 02.05.10
|
a jéje
to tobig: já si myslím, že když budeš mít u stanu i vlastní ToiToi, tak není problém |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 06-09-2010 11:34
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
prezi napsal:
[quote]Kokrik napsal: Tak já už se teda nebooooojím, když tak tam bude určo nějaká dobrá duša,co mě v tom nenechá.
...no, tak po konzultaci mimo fórum si dovolím lehce upravit hodnocení výjezdu na Búřov - no malilinkatý offíček tam je ...mini, pidi offík!
To určo, je to obr big offík,Moranka se vyřádí |
|
|
|
prouky |
Přidané 06-09-2010 11:36
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 23.08.10
|
[quote]prezi napsal:
k otázce stanů: chlapi, předběžná dohoda s majiteli chaty zní - pokud bude naplněna chata, bude povoleno několik málo stanů ...k naplnění chaty pár míst chybí - v okamžiku naplnění kapacity bude stanoven počet stanů a cena ...pokud by v ten okamžik chtěla půlka chaty do stanů, budou stany zrušeny
Když je to tak, tak já radši tu velkou chatu než chatku, tak ještě pošlu přihlášku, a´t v tom není nepořádek. |
|
|
|
prouky |
Přidané 06-09-2010 11:40
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 23.08.10
|
Kokrik napsal:
prezi napsal:
[quote]Kokrik napsal: Tak já už se teda nebooooojím, když tak tam bude určo nějaká dobrá duša,co mě v tom nenechá.
...no, tak po konzultaci mimo fórum si dovolím lehce upravit hodnocení výjezdu na Búřov - no malilinkatý offíček tam je ...mini, pidi offík!
To určo, je to obr big offík,Moranka se vyřádí
Má mašina má 128t. a stále je terénem nepolíbená, bude to její i můj první křest, tedy pokud to bude něco většího než šotolina. Jsem žádostiv, jak to nakonec bude vypadat. |
|
|
|
moranka |
Přidané 06-09-2010 11:43
|
Člen
Příspěvek: 227
Založený: 04.05.10
|
To určo, je to obr big offík,Moranka se vyřádí
HA HA, co já, ale ti, co nás budou zvedat
jinak já to neviděla, nechám se překvapit
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak |
|
|
|
refi |
Přidané 06-09-2010 11:50
|
Člen
|
jejdamánku, asi bych to tu měla uvést na pravou míru, když už jsem spáchala tu debatu o off dojezdu na chajdu
je to po asfaltu, prudší kopec, cesta pro jedno auto, v závěru už asfalt není, ale rozhodně je to lehký off, pokud to tedy už off nazývám. navíc je to jen pár desítek metrů já měla z toho včera obavy jen pokud by napršelo, ale budu před babím létem konečně přezouvat, takže to snad zvládnu. ale i kdyby ne, tak motorku uložím k spánku a dojdu za váma pěšky
takže to, co chlapi enduráčtí ani nezaregistrují, já sledovala nadmíru pečlivě a počítala každý hrbol, který mi navíc rozvibrovával žebra, jau
Upravil refi dne 06-09-2010 11:51
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
prezi |
Přidané 06-09-2010 11:56
|
Hlavní Administrátor
|
to prouky: OK znamenám si, pošli prosím tu přihlášku ať vím jak s jídlem ...díky
to kokrik: obr big offík? ...ty kecko ...je to střední kopec a jede se převážně po cestě (převýšení cca 200m na 1,5km vzdálenosti) ...ale neboj - pomůžeme!
to moranka: jak tě znám a vím co už jsi projela, pojedeš to s "prstem v nose"
to všichni: co se týká výjezdu k chatě není to nic brutálního a zvládnou to i naložení, s baťůžkem a na ojetých Touranckách
...leda že by nasněžilo ...ale i to zvládneme |
|
|
|
moranka |
Přidané 06-09-2010 12:01
|
Člen
Příspěvek: 227
Založený: 04.05.10
|
prezi napsal:
t
to moranka: jak tě znám a vím co už jsi projela, pojedeš to s "prstem v nose"
to zkusím
ale v rukavicích nejde strčit do nosu
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak |
|
|
|
ranis1 |
Přidané 06-09-2010 12:44
|
Člen
Příspěvek: 2
Založený: 06.09.10
|
čauvec, chtěl bych vyrazit na víkend do Beskyd. Prosím o jakýkoliv tip na pěknou vyjízdku po okolí a penzion. Ještě jsem tam nikdy nebyl. Díky |
|
|
|
ranis1 |
Přidané 06-09-2010 12:45
|
Člen
Příspěvek: 2
Založený: 06.09.10
|
http://maps.google.cz/ |
|
|
|
robert_zl |
Přidané 06-09-2010 13:13
|
Člen
Příspěvek: 295
Založený: 10.06.10
|
prezi: jenom abych se ujistil - chápu to správně, že pokud bydlím v chatě, nemusím si brát stan ani spacáky? Mám totiž jenom jeden kufřík :-) |
|
|
|
prezi |
Přidané 06-09-2010 15:51
|
Hlavní Administrátor
|
to ranis1: pěkných vyjížděk je tady možné abslovovat celou řadu ...udělej si čas za necelé dva týdny a svez se s náma
to Reobert_ZL: chápeš to správně |
|
|
|
magoss |
Přidané 06-09-2010 17:16
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
vím že je to blbá otázka ale co je to za polívku ta kyselica??to víte to u nás v čechách neznáme..a nebo jo ale pod inčím názvem |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 06-09-2010 18:00
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
zelňačka ogare |
|
|
|
motoblb |
Přidané 06-09-2010 18:10
|
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
magoss napsal:
vím že je to blbá otázka ale co je to za polívku ta kyselica??to víte to u nás v čechách neznáme..a nebo jo ale pod inčím názvem Taku si ještě nejedJá na ní jezdím do Těrchové-Janošikové diery a o haluškách s brynzou ani nemluvim |
|
|
|
magoss |
Přidané 06-09-2010 19:18
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
aha tak zelňačku mám rád:-)
motoblb- halušky nemusím asi..mám na ně špatné vzpomínky z prctví z tater |
|
|
|
refi |
Přidané 06-09-2010 19:49
|
Člen
|
prezi napsal:
refi napsal:
tak teď už jen zařídit to počasí!! pověřils někoho?
...všechno je zařízené, jen počasí si musíte dovézt vlastní - vemte nějaké opravdu hezké až krásné ...pověřuji vás kolektivně
uvažuji, jak sbalit sluníčko, abych ho dovezla v pořádku. srolovat ho do kufru, tak mi tam může vypálit díru. hodit ho do vaku na sedlo už ani nemluvím, když mám pod ním nádrž. táhnout ho za sebou na laně, tak dojede celé špinavé a třeba by nám nesvítilo už ani první den. musím to ještě nějak vykoumat. hlavně ať nikdo nebere mraky, to by mě fakt naštval
|
|
|
tobig |
Přidané 06-09-2010 21:50
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
3X napsal:
a jéje
to tobig: já si myslím, že když budeš mít u stanu i vlastní ToiToi, tak není problém
hmm, toi už nenaložím, není kam....
Toho stanu je škoda, ale respektuji to... |
|
|