Pěkné video - v hlavní roli Olda . Bolej mě ruce jen se na to koukám, ale on byl určitě ve svém živlu, užíval si to jak malej Jarda . Výjezd na jaře je jiný, ani jsem ho hned nepoznal.. Peťo stále ses neodhodlal?
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jo máš pravdu... nám známej výjezd byl na jaře opravdu jinej.
Tak nějak nebylo ještě dost sucho a hlavně jsem opomněl ,že už nemám na motce nazutý Céčka ale pouze E09.
Jel jsem ho už mnohokrát, ale tentokrát to byl jeden z nejnáročnějších vyjezdů...hrabalo to jako blázen a kolo lítalo ze strany na stranu.
Náročnější to bylo pouze poprve kdy jsem tento výjezd absolvoval s GS 650 Dakar, na které jsem měl tehdy nazutou E07 a zhruba 5 metrů od vrcholu jsem se zastavil a pohodlně si ulehl
Upravil Niyo dne 03-04-2016 19:54
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
No ja se Libore radši budu jen koukat,jelikož mám rád Barborku a sebe ..... Nechci s ní plácnout a pak se koulet dolů a lepit rozlámaný plast a rozbijet doma prasátko na všechny ty opravy které by asi následovaly,mít ještě DRZ400S tak bych to dal ale s GSem se o to raději nebudu pokoušet ... holt taky starší pan co se mu hůř hojí zlamané kosti a už nemám to srdce na blbosti
Upravil tornado33 dne 03-04-2016 20:14
Sice brzo ale jak to vidíte na víkend .... Ja jen že snad v neděli by mělo být o trošku líp,tak jestli by někdo vyjel a otázka na Miloše jesti má jed vůbec na čem ....
tornado33 napsal:
Sice brzo ale jak to vidíte na víkend .... Ja jen že snad v neděli by mělo být o trošku líp,tak jestli by někdo vyjel a otázka na Miloše jesti má jed vůbec na čem ....
Servus,zatím nemám žádné informace o stavu opravy. Zítra to zjistím a dám vědět.
No já zatím nejsem ještě pevně rozhodnutý, ale mám v plánu o víkendu trochu provětrat Báwo.
Tak se mnou moc nepočítejte...
Já nemůžu zklamala mě technika.Po vašem sobotním offu a nedělním jako offu mě ulítlo celý lešení co drží kapoty a budíky. Soudruzi z Japonska asi někde udělali chybu
abbe Faria napsal:
Já nemůžu zklamala mě technika.Po vašem sobotním offu a nedělním jako offu mě ulítlo celý lešení co drží kapoty a budíky. Soudruzi z Japonska asi někde udělali chybu
No to je mi líto....nee...kecám není...
NA druhou stranu bud rád, že to upadlo ted při testování než aby se to válelo někde na polňačce v Albošce.
abbe Faria napsal:
No to je mi líto....nee...kecám není...
NA druhou stranu bud rád, že to upadlo ted při testování než aby se to válelo někde na polňačce v Albošce.
To jo to je fakt. Ale vypadá to že to bude mírnější
tornado33 napsal:
Servus,zatím nemám žádné informace o stavu opravy. Zítra to zjistím a dám vědět.
jinad zde máš odkaz jak rozebat a dát dohromady karbec,samo že je to na úpravu a přetryskovaní ale rozborkka a zborka je stejná ....
tornado33 napsal:
jinad zde máš odkaz jak rozebat a dát dohromady karbec,samo že je to na úpravu a přetryskovaní ale rozborkka a zborka je stejná ....
Tak to je škoda že nejsi pojizdný Miloši pro Off .... Olda chce větrat vrtuli,ty máš karbec na jedné hromádce s vnitřnostmi,Štěpán je už nějaký čas nezvěstný,Libor leží v oboře a má nožku nahoře tak že asi na to zůstanu sám .....
Jupííí dobrá zpráva,Štěpán je k mání ... No vše zaleží jen a jen na počasí,jeikož bude vše teť řádně nacucane,jinak jsem měl připravenou jednu trasu tady u nás s tím že je tam i jedna crossová trať ale tu necháme až na komlet sestavu .... máš Štěpáne nápad na něco kam vyjet? .....
Upravil tornado33 dne 09-04-2016 15:08
No vzhledem k tomu že furt chč.je a chč.je tak jsem vám vybral trasu ta by mohla být sjízdná[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JsBJw2V3WSU[/youtube]
Upravil Medved 77 dne 09-04-2016 16:00
Neper se,život ti dá do držky sám.
Medved 77 napsal:
No vzhledem k tomu že furt chč.je a chč.je tak jsem vám vybral trasu ta by mohla být sjízdná
Dík Medvěde za výběr trasy,vezmu tedy neoprén a paní doporučím ať si na mokré vlasy sebou vezme i fén ..... Jinak něco jsem už vytvořil a tak uvidíme jak hlavně bude,bahno mi nevadí,jen aby bylo přiměřené počasí .... Do SZ jsem Ti poslal náhled jak by to mohlo případně vypadat
Upravil tornado33 dne 09-04-2016 16:21
Pěkná trasa ještě že není Léto jinak v těchto destinacích je dost cyklistů.Já stejně ještě nemůžu mám rýmičku,kašílek a teče mě z očí asi mám Mixomatozu.Jinak Hall je už po opravě(shnilá izolace) a ještě čekám až mě zavařej ten hliníkovej bazmek pod sedlem(parodie na nosič kufru)joo a ještě jsem si vzpomněl že mě začalo rosit kontrolní okénko oleje zkrátka stroj jedna radost
Neper se,život ti dá do držky sám.